Sve vesti Svet

BIZARNA ORVELOVSKA SCENA SREDNJOJ ŠKOLI U AMERICI: ŠKOLSKI SLUŽBENIK POZVAO NAORUŽANE POLICAJCE U ŠKOLU DA BI UPLAŠIO DECU KOJA NE ŽELE DA NOSE MASKE

Školski službenik jedne srednje škole u Mičigenu doveo je naoružane policajce da se suprostave učenicima koji ne žele da nose maske.Ž

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Odbor Gaylord Community Schools-a su zapretili deci sa trenutnom suspenzijom ako momentalno ne stave maske i ne vrate se na nastavu.

Školski službenik im je dao 10 minuta da razmisle o svom ultimatumu.

“Sada je 10:23”, rekao je školski službenik. “U 10:33, ako ste još uvek ovde, smatrat ćemo da je vaš izbor suspenzija.”

On je nastavio. “To postaje pitanje” neovlašćenog pristupa “u tom trenutku … Ne želimo da vidimo da ulazite u nevolje, osećamo se kao da ste to dogurali koliko možete i to cenimo.”

“Ne želimo da vidimo da snosite posledice koje nisu neophodne, ako znate šta govorim.”

Posebno je jedan učenik izrazio razliku između toga što ga je škola izbacili i zašto ga je izbacila policija.

Pred kraj incidenta, policajac je rekao da bi deca trebala biti zahvalna što su im u školi dali bilo koju prostoriju za protest, za razliku od učenika iz drugih škola.

Sada već viralni incident objavljen je na društvenim mrežama u subotu i dogodio se otprilike u isto vreme kada su srednoškolci iz druge škole u Mičigenu protestovali protiv obavezne maske.

AMERIČKI SREDNJOŠKOLCI ULAZE U ŠKOLU BEZ MASKE U ZNAK PROTESTA PROTIV SULUDIH OBAVEZA

 

 

O uredniku

Elena Čakar