Sve vesti Svet

BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!

BOLESNO! Gej par zarazio psa MAJMUNSKIM BOGINJAMA- Imali seks sa svojim kućnim ljubimcem?!

Pas je zaražen majmunskim boginjama nakon što je delio krevet sa gej parom u Parizu i nakon toga je otkriveno da pati od „analnog ulkusa“.

„Dvojica gej muškaraca koji žive u Parizu razvili su simptome majmunskih boginja početkom juna i otišli ​​su u bolnicu, gde je identifikovano da su njihove lezije uzrokovane ovom bolešću“, prenosi Telegraf.

„Neekskluzivni par, star 44 i 27 godina, dobio je bolne lezije u analnoj regiji, kao i na ostatku tela nedelju dana nakon seksa sa drugim muškarcima.

12 dana nakon što se par prijavio u bolnicu da ima simptome majmunskih boginja, otkriveno je da je njihov četvorogodišnji mužjak italijanskog hrta takođe razvio lezije i pustule na stomaku.

Medijski izveštaji o ovom problemu sugerišu da se infekcija dogodila samo kao rezultat toga što je pas bio u neposrednoj blizini zaraženog para i da se ne zadržava na činjenici da je pas takođe patio od „analnih ulceracija“.

Drugim rečima kako piše Paul Joseph Watson, po svoj prilici, znajući da su zaraženi majmunskim boginjama, gej par je imao analni seks sa sopstvenim psom.

„PCR test je otkrio da pas ima majmunske boginje, a genetsko sekvenciranje je pokazalo da se 100 posto podudara sa sojem koji je zarazio njegove vlasnike, što ukazuje da je pas dobio virus od svojih vlasnika.

Kao što smo ranije istakli, širenje majmunskih boginja je skoro u potpunosti povezano sa seksualnim odnosima gej muškaraca, pri čemu su rane epidemije povezane sa gej saunom u Španiji i fetiš festivalom u Belgiji.

Ranije ovog meseca, stručnjaci za zarazne bolesti u Švedskoj kritikovali su organizatore parade gej ponosa u zemlji zbog toga što nisu pružili bilo kakve informacije o majmunskim boginjama uoči marša za koji upozoravaju da bi mogao biti događaj „super širenja“.

Svetska zdravstvena organizacija je nedavno saopštila da se slučajevi nastavljaju širiti među „muškarcima koji imaju seks sa muškarcima“, iako su nakon što su rekli da letnji festivali treba da budu ograničeni, kasnije su pojasnili da bi događaji gej ponosa trebalo da se odvijaju normalno.

Pored Radovanovića i Šekler “zabrinut” zbog MAJMUNSKIH BOGINJA i Evroprajda u Beogradu

Nakon što su zdravstvene vlasti u San Francisku izdale vanrednu situaciju za javno zdravlje zbog majmunskih boginja, gej muškarci su i dalje bili podsticani da prisustvuju godišnjoj paradi ponosa, kao i seksualnim orgijama.

NultaTačka/PaulJosephWatson