Sve vesti Svet

BOLEST ZELENIH SLONOVA- Klub milijardera UN-a i katastrofalne ekološke avanture

BOLEST ZELENIH SLONOVA- Klub milijardera UN-a i katastrofalne ekološke avanture

„Ove katastrofalne zeleno klimatske avanture pokreće klub milijardera UN-a i beskonačno ih promovišu vladini mediji i obrazovna birokratija, kao i glasni interesi. Ova pošast Zelenih slonova uništiće našu industriju, naše farme i naš pristup jeftinim pouzdanim gorivima i električnom energijom.” ⁃ Redakcija NT

Legenda kaže da ako ne volite kralja Sijama, on bi vam dao belog slona. Ovi retki i zaštićeni slonovi bili su neverovatno skupi za držanje. Tako je „Beli slon“ počeo da znači posed koji je beskorisan, problematičan, skup za održavanje i kojeg je teško odlagati – poput Svete krave, ali mnogo veće.

Danas obmanuti vladari zapadnog sveta daruju nama i budućim generacijama pošasti Zelenih slonova – beskorisno, skupo, zaštićeno, zeleno smeće.

Najveći zeleni slonovi u Australiji su pet postrojenja za desalinizaciju koja su izgrađena užurbano kada je klimatski katastrofalac Tim Flanneri prognozirao da će sagorevanje ugljovodonika izazvati trajnu sušu. Kompleksne skupe fabrike za uklanjanje soli u Flanneriju uglavnom su bile neaktivne.

VUČIĆ ima plan da izazove nerede na dan Evroprajda: “Stavljaju metu na leđa učesnicima litija” (VIDEO)

Sunce pokreće najveće postrojenje za desalinizaciju na zemlji, sve besplatno. Da smo sav taj novac za desalinizaciju potrošili na brane, mogli bismo ublažiti štetu od poplava La Nine, izolovati se od El Nino suša i obezbediti prirodno desalinizovanu vodu za mnoge gradove i industrije.

Australiju je takođe navukao u rat protiv ugljovodonika američki klimatski katastrofista, Al Gor, i njegov animirani crtani film. Ovo je izazvalo još jednu epidemiju Zelenih slonova – solarnih panela, vetroturbina i paukove mreže dalekovoda koji rasipaju kapital, ruže naše pejzaže i uništavaju travnjake, šume i ptice, kao što uništavaju naše nekada jeftino i pouzdano snabdevanje električnom energijom. Buduće generacije biće suočene sa uklanjanjem i odlaganjem ovih zelenih spomenika gluposti.

Još jedan zeleni slon se doji u Snežnim planinama – Snowy 2 Pumped Hidro. Njegovo postrojenje i dalekovodi koštaće 10 milijardi dolara za objekat koji je neto potrošač električne energije. Potrebne su veće baterije da bi se „rešila“ hronična isprekidanost energije vetra/sunčeve energije.

Špekulanti vodonika planiraju još Zelenih slonova. Ovi neto potrošači energije gutaće ogromne količine sveže vode da bi proizveli opasan eksplozivni gas koji vozači ili industrija ne mogu koristiti bez mnogo istraživanja i nove infrastrukture. Neki čak sanjaju o izvozu naše dragocene slatke vode putem vodonika (devet tona vode za svaku tonu vodonika).

Možda najveći zeleni slon na svetu uzgaja se na severnoj teritoriji Australije. Ova zelena glupost povezala bi najveću svetsku kolekciju solarnih „farmi“, vetroturbina i baterija sa Singapurom preko najdužeg podmorskog produžnog kabla na svetu preko dubokog podmorskog rova koji je podložan mnogim zemljotresima, cunamijima i vulkanskim erupcijama.

Ove katastrofalne zelene avanture pokreće klub milijardera UN-a i beskrajno ih promovišu vladini mediji i obrazovna birokratija, i glasni interesi.

Ova pošast Zelenih slonova će uništiti industriju, naše farme i naš pristup jeftinim pouzdanim gorivima i električnom energijom.

Vreme je za lov na zelene slonove.

NultaTačka/Technocracy