Stav Sve vesti

“BORBA protiv sistema nikada ne sme prestati, vreme je za SLEDEĆI NIVO”

"BORBA protiv sistema nikada ne sme prestati, vreme je za SLEDEĆI NIVO"

Morate imati volju da prihvatite istinu i osporite sistem i grupni kolektiv. Uradite to i zaradićete svoj put do sledećeg nivoa. Ovo je informacioni rat. – Aleks Džons

Zato borba protiv sistema i kolektiva nikada ne sme prestati. Kada vas grupni kolektiv zatvori, dozvoljavate drugim ljudima da dominiraju vašim životom.

Grupni kolektiv vas pretvara u kontrolisanog stanovnika, konformističkog zarobljenika, i nije bitno šta osećate, bitno je da slušate i da se pokoravate.

Tako se čitavo vaše postojanje vrti oko toga da impresionirate druge, a ne da budete verni sebi.

A kada ste tako reakcionarni, osećate se prazni iznutra. Ti si bezdušni kameleon. Dozvoljavate drugima da lažno definišu ko ste.

Svetski ekonomski forum testira dronove za isporuku vakcina ruralnom stanovništvu u Indiji

Naprotiv, vi ste stvoreni po liku Božjem, što znači da u vama postoji božanska individualnost koju niko osim vas ne može negovati.

Ali matriks ne želi da to znate.

Vidite, sistem bi vas radije iskorišćavao za sopstvenu korist terajući vas na način života poslušnosti, konzumerizma i dužničkog ropstva, drugim rečima, na niži nivo svesti gde jedva da doživljavate punoću života.

Kada ste u grupnom kolektivu, nedostaje vam snage da stojite sami. Previše ste zauzeti penjanjem na društvenoj lestvici da biste shvatili da to nije put kojim treba da idete.

Prepuštate se sopstvenim vrednostima i sopstvenim strastima u uzaludnom pokušaju da dobijete društveno odobrenje ljudi uključenih u sistem koji ubija ljudski duh.

Pored toga, sistem vas baca na osnovni nivo svoje hijerarhije gde treba da se osećate kao da niste toliko posebni ili važni.

Zato ste videli ovaj porast takozvanih „influensera na društvenim medijima“ zbog kojih se činite da se osećate gore u vezi sa sobom dok vi i hiljade drugih konzumirate njihov narcistički sadržaj.

Unutar sistema, od vas se očekuje da budete ulizica, donji potrošač društva i sigurno vam nije suđeno da se ističete sami.

Od vas se očekuje da obožavate „VIP osobe“ koje sistem proglasi „važnim“ tako što ćete slušati njihovu muziku, gledati njihove filmove i retvitovati njihova mišljenja.

Zato se uvek pitate zašto se čini da određene poznate ličnosti nemaju harizmu ili talenat, a ipak ih establišment stalno gura među stanovništvo.

Kijev optužuje nemačke državne medije da su ‘marionete ruske propagande’

Sistem želi da suzi vaše misli, a samim tim i vašu svest tako što će vam biti zgodnije da regurgitujete njihove tačke govora umesto da sami razmišljate.

Grupni kolektiv bi vas čak mogao naterati na put karijere koji ne odgovara vašoj ličnosti, ali vam umesto toga daje određeni stepen „društvenog dokaza“ u lažnoj hijerarhiji sistema.

Ali vreme je da prihvatite istinu, vreme je se desi borba protiv sistema.

Morate živeti prema sopstvenim vrednostima jer je to jedini način da se zaista osećate ispunjeno u svom životu.

Ako odustanete od sopstvenih vrednosti, izdajete sebe jer se odričete svog pravog identiteta u zamenu za uklapanje u malu kutiju, vezani ste sa ostatkom krda, ništa drugačije od sledećeg.

Kada društvo diktira ko ste, uvek će potceniti vašu pravu vrednost.

Zato morate da se borite protiv sistema i grupnog kolektiva.

Vreme je da dostignete sledeći nivo.

NultaTačka/Mediji