Sve vesti Svet

Braća po materi! Vučić uživa sa Ramom: Ponosan sam na prijateljstvo sa Albanijom (FOTO)

Braća po materi! Vučić uživa sa Ramom: Ponosan sam na prijateljstvo sa Albanijom (FOTO)

I dok vi imate sve manje novca, dok vas mediji pritiskaju govoreći vam da ništa nije tako kako mislite jedan čovek čini sve da vas ubaci u fazu straha i panike kako bi što lakše vladao.

Taj čovek poslednjih dana mnogo pije i potpisuje svakakve ugovore o saradnji u okviru Soroševske inicijative Otvoreni Balkan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je sliku sa premijerom Albanije Edijem Ramom i to gde nego u Beogradu na vodi.

U celom svetu raste rizik od potencijalnih DEMONSTRACIJA I NEREDA otkriva nova studija strateške firme

Svakodnevno možemo čuti od samog Vučića kako se sprema rat sa albancima sa Kosova i Metohije dok on sa albanskim liderom, bratski uživa u beogradskom Dubajiu.

Rama i Vučić su, kao i premijer Severne Makedonije Dimitar Kovačevski, predsedavali danas u Beogradu Samitu u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

– Ponosan na Beograd na vodi i prijateljstvo sa Albanijom koje smo uspostavili u poslednjih nekoliko godina – piše u objavi na instagram profilu “buducnostsrbije”.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Samitu su prisustvovali i premijer Crne Gore Dritan Abazović, predsedavajući Veća ministara BiH Zoran Tegeltija, ministar spoljnih poslova Mađarske Peter Sijarto i njegov turski kolega Mevlut Čavušoglu.

NultaTačka