Sve vesti Svet

BRITANSKI ROKER UMRO OD IZLIVA KRVI U MOZAK DVE NEDELJE NAKON VAKCINACIJE! NJEGOVA VERENICA IZNELA SVU MUKU I PRAVDANJE LEKARA!

BRITANSKI ROKER UMRO OD IZLIVA KRVI U MOZAK DVE NEDELJE NAKON VAKCINACIJE! NJEGOVA VERENICA IZNELA SVU MUKU I PRAVDANJE LEKARA!

Britanski glam punk roker preminuo je od izliva krvi u mozak samo dve nedelje nakon što je primio vakcinu AstraZeneka.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Bivši vokal poznat pod pseudonimom “Zion”, 48, iz Alstona, navodno je 15. maja dobio jaku glavovolju i nije mogao da ustane iz kreveta danima pre nego što je primljen u bolnicu.

Prema Zionovoj verenici, Vikii Spit, kada je pokušala da kaže lekarima da je dve nedelje ranije primio vakcinu, oni su odmah rekli da to nije povezano.

“Prva osoba koja je odgovorila uzela je sve informacije i smatrala je vrlo bitnim to što je njen verinik primio vakcinu”, opisala je Vikki, ali bolničar je rekao da je to bilo davno i zaključili su da je imao migrenu.”

“Lekar je bio uporan i tvrdio je da to nema veze sa vakcino, da su dve nedelje predugo vreme za izazivanje smrti te da je to jednostavno migrena”- rekla je Vikki za BBC

Hitna pomoć je ponovo morala da dođe dva dana kasnije, nakon što je zdrav pevač pretrpeo napad i počeo da priča nepovezano.

Muzičar je zadobio još jedan napad pred bolničarima pre nego što je odveden u kraljevsku bolnicu Viktorija.

U međuvremenu, Vikki, koja nije mogla da ide sa Zionom do bolnice, pitala se može li uopšte da sa svojim verenikom razmeni poslednje reči.

“Nisam mogla da idem sa njim pa sam ga poljubila i zagrlila i rekla mu da ćemo se uskoro videti. Nadam se da je to razumeo”, rekla je.

“Mislila sam da je imao moždani udar i da će biti u redu- bio je izuetno zdrav.

Kasnije tog dana doktor je nazvao Vikki i saopštio joj loše vesti, pripisujući Zionove komplikacije vakcini.

“Neurohirurg me je pozvao i rekao da su morali da uklone masivan komad lobanje jer je pritisak na njegov mozak bio ogroman”- izjavila je Vikki.

“Rekli su da nikada nisu videli ništa slično- nisu očekivali da se probudi, a da jeste, bio bi u vegetativnom stanju. I rekli su da misle da je to uzrokovano vakcinom Astra Zeneka.”

Vikki se priseća da su se ona i njen verenik dvoumili oko primanja vakcine nakon što su čuli izveštaje o krvnim ugrušcima kod mlađih vakcinisanih ljudi, no ipak su se odlučila da je prime.

Uprkos Zionovoj smrti, Vikki kaže da je još uvek za vakcinu, ali poziva zdravstveni sistem u Velikoj Britaniji da obavesti ljude o mogućim negativnim nuspojavama.

“Ne želim uplašiti ljude od vakcinacije, jer znam da je ovo izuzetno rijetka nuspojava”, rekao je Vikki za BBC .

“Ne želim da plašim ljude i odgovaram od vakcinacije, jer znam da je ovo retka nuspojava”, rekla je Vikki za BBC.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”