Sve vesti UFO

C-3PO SLOBODNO ŠETA: MISTERIOZNI VIDEO METALNOG “VANZEMALJCA” PONOVO KRUŽI INTERNETOM(VIDEO)

Pisao Elena Vuk

Magloviti snimak, snimljen 7. juna 2010. godine u ruralnoj oblasti Alberte u Kanadi. Ostavio je gledaoce u nedoumici i tada kao i sada, kada su uočili figuru nalik čoveku sa “metalnom kožom” kako vijuga preko jedne farme.

Stari video snimak “vanzemaljaca” koji razbija nameštaj na farmi ponovo se pojavio na internetu, navodeći teoretičare zavere da veruju da je to jedan od “najuvjerljivijih” dokaza o vanzemaljskom životu.

Stari video nastao “pet godina pre nego što su ljudi počeli postavljati lažne NLO video snimke na internet”, prema samoproglašenom tragaču za istinom Scott Waring-u, koji objavljuje prilično neobične hipoteze na svojoj internet stranici UFO Sightings Daily.

U mutnom videu napravljenom u pseudo noćnom režimu, kamerman osvetljava sa blicem praznu prostoriju u kojoj se vidi sjajna figura kako luta pre nego što sruši stolicu.

 

“Stvar” juri preko sobe i nestaje. Prema izjavi “svedoka” na originalnoj stranici Blogspot-a iz 2010. godine, koji se predstavio samo kao gospodin Bihat, zbunjujuća scena snimljena je oko ponoći.

Nekoliko dana pre ovoga, ja i moj brat smo noću čuli zvukove iz dvorišta i mislili smo da smo nešto videli kroz prozor, pa smo odlučili da pri ruci držimo kameru za slučaj da se to ponovi”, objasnio je svedok. Kao što vidite, snimak koji smo snimili prikazuje visoko stvorenje sa čudnim načinom hoda. Imalo je prilično velike ruke sa tri prsta i činilo se da je ponekad gotovo potpuno nevidljivo.

Svedok je tvrdio da je stvorenje imalo “skoro metalnu kožu”.

Način na koji je stvar tekla uplašio je neke posmatrače. Većina ostalih je, međutim, bila skeptična, tvrdeći da se čini da se radi o specijalnim efektima iz filmskih isečaka.

Ovo bukvalno izgleda kao snimak iz Scary Movie 3

Dok ga je drugi uporedio sa C-3PO, metalnim droidom iz StarWars-a, sa obzirom na veoma sličan hod.

Nulta Tačka/SputnikNews