Sve vesti Svet

Čekala da se Bajden skloni! Hilari Klinton podelila fotografiju za koju mnogi misle da znači da će uzeti Bajdenovo mesto

Čekala da se Bajden skloni! Hilari Klinton podelila fotografiju za koju mnogi misle da znači da će uzeti Bajdenovo mesto

Mnogi su ostali u čudu u četvrtak nakon što je Hilari Klinton objavila staru fotografiju iz kampanje ubrzo nakon objave da četvorostruko vakcinisani Džo Bajden ima koronu.

Na fotografiji se vidi Hilari 1992. kako stoji ispred predizbornog aviona Klinton/Gor.

Ovaj potez naterao je mnoge da postave pitanje da li se Klintonova sprema da se ponovo kandiduje?

Kao što smo istakli ranije ove nedelje , bivši glavni savetnik Bila Klintona tvrdi da će Džo Bajden biti primoran da se povuče i da ga zameni Hilari, koja se sprema da se ponovo kandiduje za predsednika 2024.

Predviđanje je dao Dik Moris, koji je vodio uspešnu kampanju za reizbor Bila Klintona 1996. godine i nekada je bio proglašavan kao Klintonov najuticajniji savetnik.

MARIO ZNA i dr SEMIR OSMANAGIĆ- Ljudi ovo moraju da znaju- POKUŠAĆE DA NAM ZABRANE VODU

Prema Morisovim rečima, demokratski establišment zna „da Bajden ne može ponovo da se kandiduje 2024. godine” zbog njegovih „brzo opadajućih mentalnih sposobnosti” i ekonomske katastrofe koja se desila za vreme njegovog mandata.

NultaTačka