Sve vesti Svet

ČETIRI PILOTA BRITISH AIRWAYS-a PREMINULO NAKON VAKCINACIJE POSLE SAMO NEDELJU DANA?! Kompanija demantuje, radnici i dalje tvrde.

ČETIRI PILOTA BRITISH AIRWAYS-a PREMINULO NAKON VAKCINACIJE POSLE SAMO NEDELJU DANA?! Kompanija demantuje, radnici i dalje tvrde.

Rojters je predstavio tvrdnje British Airways-u koji je rekao da su one netačne i da takvi razgovori nisu u toku sa vladom. Međutim, portparol je potvrdio autentičnost četiri knjige žalosti, pošto su nedavno preminula četiri pilota kompanije, dodajući da nijedna smrt nije povezana sa vakcinama.

Na društvenim mrežama kruži snimak (nepotvrđeno) muškarca koji raspravlja o smrtnim slučajevima. U razgovoru se spominju samo tri osobe dok je za četvrtu potvrđeno od strane kompanije.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

”Imali su trećeg (mrtvog) pilota British Airways-a u poslednjih sedam dana, zar ne ? Treći pilot je mrtav u poslednjih nedelju dana. Prva dva momka bila su u četrdesetim i pedesetim godinama, ovaj momak, srednjih tridesetih, savršeno u formi, perfektnog zdravlja, posle druge doze vakcine, eto, preminuo, kao i prva dva. Zbog ovoga, BA je sada u kriznim pregovorima sa vladom o tome da li treba dozvoliti da vakcinisani piloti lete. Postoji još jedan veći problem, oko 80% – 85% pilota BA je vakcinisano, može dođi do katastrofalnih posledica”.

Međutim, kompanija British Airways-a potvrdila je smrt četvorice zaposlenih, ali je porekla da to ima ikakve veze sa vakcinacijom preminulih.

Sadržaj svih vakcina protiv Kovid-a ne ispunjava trenutnu definiciju vakcine prema agenciji za hranu i lekove, jer je reč o genskoj terapiji, a ne o vakcini. Kako god bilo, jasno je da piloti ne umiru tek tako, jer se procenjuje da samo dva odsto ljudi od celokupne svetske populacije mogu vršiti tu dužnost. Perfektno zdravlje, izdržljivost i određene mentalne predispozicije. Nadamo se da će uskoro neko progovoriti o smrti ovih pilota.

U VREME NAJVEĆE CENZURE MEDIJA IKADA VAŠA ULOGA JE VIŠE NEGO ZNAČAJNA! ZATO PODELITE OVAJ ČLANAK SA LJUDIMA KOJE ĆE MOŽDA OVA VEST ZAINTERESOVATI.