Sve vesti Svet

,,CUKERBERG ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU” POZNATI FILMSKI PRODUCENT I ISTORIČAR KEN BURNS NAPAO VLASNIKA POPULARNE SOCIJALNE MREŽE

Burns je takođe navodno rekao da se nada da će Cukerberg u bugućnosti završiti u zatvoru.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Američki filmski producent i istoričar Ken Burns izneo je iznenađujuće kritičko mišljenje o izvršnom direktoru Facebooka Marka Cukerberga tokom svog nedavnog pojavljivanja u podkastu ,,Sway” koji pripada Njujork Tajmsu.

Označavajući Cukerberga kao ,,državnog neprijatelja”, Burns je insistirao na tome da se moćnik društvenih mreža ne brine sa SAD te izrazio nadu da će završiti u zatvoru.

Ken Burns 'sobbed uncontrollably' during new country music documentary | Fox  News

,,On je državni neprijatelj, nije gra briga za nas” rekao je on a prenosi Fox News. ,,Može da pobegne gde god želi kad god poželi.”

Burns je takođe kritikova Šeril Sandberg, glavnu operativnu direktorku Facebooka rekavši: ,, Budući da su ti ljudi- a Šeril je saučesnik- Nirnberg, u ovom slučaju, ako se ikada dogodi, a neće, biće to prilično zanimljivo”.

Prošlog meseca, Sofi Zang, bivša radnica na podacima u Fejsbuku iznela je sve vezano za teme ,,botovanja” na ovoj mreži kao i namernog dozvoljavanja izabranim informacijama da se na toj mreži plasiraju dok se druge blokiraju.

UZBUNJIVAČ IZ FACEBOOK-a PRETI RASKRINKAVANJEM KAKO OVA PLATORMA DOZVOLJAVA VLADAMA DA VRŠE MANIPULACIJU DRUŠTVA: ,,Imam krvi na svojim rukama”