Sve vesti Svet

DA LI ĆE SE VAKCINISANI FUDBALER BARSELONE KOJI JE PAO NA SRED MEČA VRATITI NA TEREN ILI SLEDI PENZIJA?!

Argentinski napadač Sergio Aguero nedavno je završio u svim vestima jer je na sred utakmice otkriveno da pati od srčanih problema, kad je odveden s terena u toku Barseloninog remija protiv Alavesa 30. septembra.

Iako se činilo da se oporavlja, u petak se šuškalo da bi mogao biti prisiljen na sportsku penziju zbog trenutnog stanja srca.

Međutim, Aguero je za sada smirio glasine. U međuvremenu, Barsa je izdala sopštenje u kojem pojašnjava problem i napominje da on neće biti “dostupan za tim i da će se u toku sledeća tri meseca proceniti učinkovitost lečenja kako bi se utvrdio njegov proces oporavka”.

Dok je radio Catalunya započeo glasine navodeći da se Aguero možda nikada neće vratiti na teren, Argentinac se oglasio na Twitteru napisavši: “S obzirom na glasine, mogu da odgovorim da pratim indikacije klupskih lekara, radim pretrage i lečenje i videćemo moj napredak u roku od 90 dana. Uvek pozitivan.”

Aguero se pridružio Barsi ove sezone, nakon što je u Julu osvojio titulu s Argentinom u Copa America. Završio je svoju slavnu decenijsku epizidu u Manchester Cityju, gdje je završio kao najbolji klupski strelac svih vremena i pomogao ekipi da osvoji četiri titule engleske Premier lige (EPL).

Aguero je za City postigao 260 golova u 390 utakmica u raznim takmičenjima, dok je u Barci dao samo jedan od pet na turnirima.

Fudbaler je neposredno pre pridruživanja katalonskom timu navodno preležao kovid te se i dalje spekuliše da ovo nisu nekim slučajem posledice virusa koje trpi no nekako kao namerno a znamo da to jeste tako izostavlja se činjenično stanje vezano za vakcinaciju ovog fudbalera i mogućnost povezanosti vakcine sa njegovim trenutnim zdravstvenim stanjem.

NultaTačka/AsianETnews