Sve vesti Youtube

Da li je skok u broju obolelih od HIV-a posledica vakcinacije ili slučajnost? Mladi lekar u podkastu Mario ZNA otkrio zabranjenu istinu

Da li je skok u broju obolelih od HIV-a posledica vakcinacije ili slučajnost? Mladi lekar u podkastu Mario ZNA otkrio zabranjenu istinu

U najnovijoj epizodi podkasta Mario ZNA gostovao je dr Aleksandar Ljubić.

Mladi stručnjak se u najnovijem gostovanju između ostalog fokusirao na problematiku koju izazivaju vakcine protiv COVID-a koje su ranije predstavljane kao spasonosne dok danas javnost vidi da je su one u najboljem slučaju neefikasne dok u onim drugim slučajevima mogu da ugroze zdravlje pacijenata.

Dr Ljubić je komentarisao sve veći broj ljudi u Srbiji koji čiji su testovi na HIV pozitivni kao i moguće razloge crnih rekorda.

Pored toga mladi lekar koji se bavi i Pravoslavnom psihologijom nadovezao se na širenje panike kako od strane mejnstrim medija ali i pojedinih alternativnih medija koji najavlju apokaliptična scenarija te tako zarađuju na muci gledalaca koji su zastrašeni.

Da li će zaista ove jeseni biti pakleno kako mnogi najavljuju ili je to samo obična prevara koja služi da još više ugrozi stanovništvo, da li je pojava Hepatitisa i Hiv-a slučajnost ili posledica vakcine, šta nas zaista čeka u narednom periodu pogledajte u najnovijem intervju kojeg možete pronaći ispod ovog teksta:

NultaTačka