Srbija Sve vesti

DA NIJE OD VAKCINE?! MILUTINU MRKONJIĆU OTKAZUJU ORGANI! NJEGOVA PARTNERKA IZJAVILA DA IH VAKCINA ŠTITI OD COVID-a 19

Milutin Mrkonjić (79) danima se nalazi na Institutu za kardiovaskulčarne bolesti “Dedinje” gde mu se lekari danonoćno bore za život.

Nažalost, najnovije infromacije nisu nimalo optimistične, jer političaru navodno popuštaju svi organi, uprkos terapiji i intenzivnim naporima lekara.

Pored ozbiljnih kardiovaskularnih problema, među kojima je najozbiljnije popuštanje srčanog mišića, Mrkonjić, ima velikih zdravstvenih problema i sa plućima i jetrom, pišu “Novosti”.

Novosti kao i drugi mediji sa namerom propuštaju da informišu javnost da je Mrkonjić redovno vakcinisan protiv COVID-a 19, verovatno kako bi izbegli pitanja da li je vakcina uzrok pogoršanju zdravstvenog stanja iskusnog političara.

Njegova partnerka Ana Bekuta krajem marta za portal Alo.rs dala izjavu u kojoj je navela da su i ona i Mrkonjić vakcinisani kako bi se zaštitili od Covid-a kao i da političar uopšte ne izlazi iz kuće kako bi se sačuvao od virusa.

Poznati političar je krajem prošle sedmice baš zbog popuštanja srčanog mišića, i posledičnog nedostatka kiseonika, priključen je na respirator, ali to, bar zasad, nije dovelo do bilo kakvog poboljšanja njegovog zdravstvenog stanja.

Zbog neizvesne situacije, lekari nisu u mogućnosti da daju bilo kakve prognoze.

Sve više je tragičnih slučajeva nastalih neposredno nakon vakcinacije te je opravdano postaviti pitanje, da li vakcina ima veze i sa slučajem “Mrkonjić”.

NAJNOVIJE INFORMACIJE, NA KLIK OD VAS! PRATITE ZVANIČNI TELEGRAM KANAL REDAKCIJE NULTA TAČKA

O uredniku

Mario Bojić