Sve vesti Svet

Dečak će biti podvrgnut operaciji promene pola u Americi

Dečak će biti podvrgnut operaciji promene pola u Americi

Dok se svetska agenda širi svetom i uvodi u škole, u Americi će dete biti podvrgnuto promeni pola. Desetogodišnji dečak iz Amerike, najmlađi je “transrodni model” na svetu, on živi sa svojom transrodnom majkom i majčinim trans partnerom i biće podvrgnuto operaciji promene pola kad napuni 16 godina.

Noela Mekmaher transrodni dečak je nedavno privukao pažnju modelingom na Nedelji mode u Njujorku.

Dečak je navodno rekao svojim roditeljima da je devojčica kada je imao samo dve godine.

Zatim je počeo da se menja u društvu i da se predstavlja kao devojčica sa samo četiri godine. Njegovo ime je zakonski promenjeno kada je imao sedam godina.

Povučen sok za bebe sa srpskog tržišta zbog prisustva metalnih čestica

Noelova mama je koristila zamenice ženskog roda u odnosu na svog sina i primetila:

Odbila bi da nosi odeću za dečake i da je imala bila besna zbog toga. Znala je šta želi, ali nije imala reči da to izgovori… Trebalo je da znam ranije, pošto je mrzela sve muško, pa sam je odveo u kliniku za rodnu ravnopravnost.

Noela je navodno rekla medicinskim radnicima u dečjoj bolnici Luri u Čikagu da je on devojčica.

Dete koje očigledno živi sa svojom biološkom majkom i njenim partnerom, koji su oboje transrodni, nije ni imalo drugačiji primer da vidi. Noelina biološka mama, Di MekMaher, je aktivistkinja za socijalnu pravdu.

Dete koje nije polno zrelo i koje ne može da odlučuje o bitnim stvarima u životu biće podvrgnuto takvoj operaciji posle koje više nema nazad.

Nulta Tačka/Mediji