Srbija Sve vesti

DNO! BIVŠI MINISTAR ODBRANE, ŠUTANOVAC POHVALIO SE FOTOGRAFIJAMA SVOG 14-GODIŠNJEG SINA KOJEG JE ODVEO DA SE VAKCINIŠE PROTIV COVID-a 19

Građani Srbije mogli su u proteklih 18 meseci od kada i zvanično traje COVID histerija nagledaju raznoraznih pokušaja propagande, panike, širenja dezinformacija ali i da na svojoj koži osete dodir autokratije koji je zadesio celu planetu.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Ono što smo u ovih 18 meseci svakako mogli da zaključimo koliko god bili svesni toga ko je na vlasti u Srbiji jesto to ko je i ko predstavlja ,,opoziciju” u Srbiji.

Preko skandaloznih i tabloidnih naslova i emisija u ,,opozicionim” medijima kao što su N1, Nova S, Direktno koji svakodnevno promovišu COVID histeriju i dezinformišu javnost ti mediji prenose i svoje političare, predstavnike ,,opozicije” koji blistaju u PROMO COVID projektima. (na svu sreću imaju mali uticaj na javnost).

Taj mali uticaj, ta nepopularnost, to gnušanje javnosti na njihovo pojavljivanje sigurno ih ne sprečava da s vremena na vreme istupaju u javnost sa svojim stavovima koji su loši po društvo, sve u želji da eto, pokušaju da uhvate poslenji korak u promociji vakcina.

MARIO ZNA I ALEKSANDAR ŠARGIĆ U BUNKERU!

Možemo slobodno da kažemo, da se danas desila najgora stvar koja je mogla da se desi u Srbiji, ne postoji ništa gore od onoga što je uradio jedan otac koji je nekada bio ministar odbrane (topio tenkove).

Naime, Dragan Šutanovac, je juče u naletu želje da se dokaže kao MEGA pro vaxxxer uradio nešto što do sada nije palo na pamet ni Konu, ni Tiodoroviću ni Vučiću, ni Mitroviću, ma nikome, ni Karleuši.

One se na tviteru pohvalio fotografijom svog 14-godišnjeg sina kojeg je odveo na vakcinaciju protiv COVID-a 19.

Da, dobro ste pročitali, ovaj čovek je svoje rođeno dete odveo na ,,eksperimentalni” tretman te svoje rođeno dete uključio u eksperiment vakcinacije i time se pohvalio.

Šta je još gore i šta potvrđuje da je uključio svoje dete u eksperiment jeste i njegov komentar u kojem se Šutanovac hvali kako eto njegov sin još uvek nema nikakve posledice i nuspojave nakon 36 sati od vakcinacije.

Čovek, poznat po tome da se redovno hvali u svom okruženju kako nikada nije pročitao ni jednu knjigu pokušao je da eksperimentisanjem nad svojim detetom zadobije pažnju, ispromoviše se, dodvori se, uradi nešto što nije morao da uradi, svoje dete je mogao da vakciniše bez da ga fotografiše ali eto, možda to ne bi uradio da je pročitao makar strip.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”