Sve vesti Svet

Dok su se Beogradom danas šetali golišavi Albanci u Austriji se protestovalo zbog gladi koja sledi (VIDEO)

Dok su se Beogradom danas šetali golišavi Albanci u Austriji se protestovalo zbog gladi koja sledi (VIDEO)

Dok su se u Beogradu danas ulicama šetali goli albanci i ostali učsenici Evroprajda koji su ponižavali sve vernike bilo koje vere u Austriji su se danas održavali protesti zbog naglog rasta cena, a na njima se okupilo više od 30.000 ljudi.

Prema podacima Austrijske unije sindikata, oko 32.600 osoba izašlo je na ulice u devet federalnih okruga kako bi izrazili nezadovoljstvo povodom „naglog rasta cena i neaktivnosti političara“.

Užasavajuće slike učesnika prajda: Šiptari se skinuli goli, ruganje Hristu, ismevanje žrtava NATO bombardovanja (FOTO, VIDEO)

Predstavnici sindikata i javnih organizacija koji su govorili sa bine zahtevali su promenu vladine politike, garantovanje socijalnih prava građana i preduzimanje mera za sprečavanje superprofita velikih kompanija u uslovima energetske krize.

„Niže cene“ Nećemo milione, hoćemo da jedemo i da se grejemo“!

U Austriji su protesti rezultat nezadovoljstva građana zbog rastra troškova života usled inflacije. A energetska kriza je rezultat uvedenih sankcija Rusiji, zbog čega najviše trpe građani koji su koristili jeftine ruske energente.

NultaTačka