Sve vesti Svet

Dr. Malone razotkrio vlasnika Spotifaja koji je ujedno i jedan od vlasnika Moderne (VIDEO)

Dr. Malone razotkrio vlasnika Spotifaja koji je ujedno i jedan od vlasnika Moderne (VIDEO)
Pisao Elena Vuk

Dr Robert Malone, jedan od pronalazač mRNA tehnologije, razgovarao je sa Tucker Carlson-om o svom nedavnom susretu sa kulturom otkazivanja nakon njegovog pojavljivanja na Joe Rogan Experience-u.

“Ovde se radi o političkom i informacionom ratu”, rekao je Malone Carlson-u.

Sva ova brbljanja u koja su se mnogi upuštali da se radi o kulturnim ratovima, o vakcinama. Ne, nije, radi se o moći i novcu. Radi se o smanjenju tržišne kapitalizacije Spotify-a.

Među nekoliko “bombi” koje je Malone ispustio tokom intervjua, medicinski stručnjak je otkrio da su vlasnici platforme za striming muzike Spotify, na kojoj Rogan vodi svoju emisiju, i proizvođač vakcina Moderna jedno u istom.

Dakle, fascinantno je to što je glavni vlasnik, glavni vlasnik Spotify-a i glavni vlasnik Moderne

Istražujući ovu izjavu, Peter D'Abrosca iz Tennessee Star-a otkrio je da Malone nije pogrešio.

“Maloneov zahtev se proverava”, napisao je D’Abroska.

Najveći deoničar Moderne je Baillie Gifford and Company, koja poseduje skoro 46 miliona deonica kompanije, u vrednosti od više od 11,6 milijardi dolara.

Baillie Gifford and Company je i najveći deoničar u Spotify-u, koji drži više od 22 miliona deonica te kompanije, u vrednosti od više od 22 milijarde dolara.

Baillie Gifford and Company je svetski fond za upravljanje imovinom osnovan u Škotskoj, sa sedištem u Njujorku i Londonu. Upravlja portfeljom od skoro pola triliona dolara.

Nakon intervjua s Malone-om, Rogan se suočio sa značajnom reakcijom medija i drugih u industriji zabave i medicine, od kojih je mnogima zabranjen pristup platformi zbog navodnog promovisanja “medicinskih dezinformacija”.

Nulta Tačka/InfoWars