Sve vesti Svet

DR.MERKOLI ĆE “IZBRISATI SAV SADRŽAJ” ZA MANJE OD 48H! POJAČAVAJU SE NAPADI

Pisao Elena Vuk

Poznati holistički doktor Joseph Mercola najavio je da će obrisati sav sadržaj sa svoje web strane pod napadima Bajdenovog režima.

Budući da su u proteklih nekoliko meseci bili napadani od strane Bajdenove administracije i glavnih medija zbog suprotstavljanja ustaljenoj naraciji o Covid-19, “Dr. Mercola ”u utorak je objavio da njegova web stranica podleže cenzuri jer se čini da je sloboda govora na samrti.

“Oduševljen sam što postoje desetine miliona ljudi koji su imali koristi od onoga što sam godinama delio”, rekao je Mercola u pismu objavljenom u sredu najavljujući brisanje preko 15.000 članaka vezanih za zdravlje.

“To su bila vremena kada su mnogi stavovi koje sam iiznosio kritikovani, ali to je bilo za očekivati. To je bila jedna od velikih sloboda koje smo uživali. Mogli smo imati različite poglede i mogli smo otvoreno govoriti o tim stavovima bez straha od odmazde. ”

“Ali sada smo u drugom vremenu. Mnogo mračnijem vremenu. Tišina slobode govora sada je zaglušujuća. ”

Nažalost njegovo pismo su već obrisali sa Scribd-a(This document has been removed from Scribd). Ali naša redakcija Nulte Tačke je uspela da uslika ovo pismo..(pismo će biti postavljeno na kraju teksta)

Mercola, kojeg su grupe za “borbu protiv laži” nazvale jednim od najvećih dezinformatora zbog iznošenja takozvane retorike protiv vakcina, kaže da, iako su nekada bile podržavane sloboda govora i zdrava debata, to više nije slučaj.

“Ne samo da se toleriše očigledna cenzura, već se podstiče..”, kaže on.

Bez imenovanja, Mercola kaže da Bajden koristi svu težinu savezne vlade da uništi njegovu reputaciju.

“Lako je odbaciti medijske pijune, ali najmoćniji pojedinac na planeti me drži na nišanu, kao svoju primarnu prepreku koju treba ukloniti ”, rekao je Mercola. “Svaka agencija sa tri slova stoji mu na raspolaganju, a izvršna ovlaštenja narasla su iznad onoga od čega se sastoje sva prava pojedinačnih Amerikanaca..”

“Nikada u životu, ne bih verovao da je predsednik Sjedinjenih Država prozvao 12 Amerikanaca u McCarthyism-ovom napadu u Sjedinjenim Državama. Kao što znate, bio sam na vrhu ove liste ”, nastavio je Mercola.

Na konferenciji za medije prošlog meseca, Biden je optužio Mercolu i ostatak grupe dezinformatora(Bajden ih je nabrojao oko 1000) da su “ubijali ljude” širenjem dezinformacija.

Kao rezultat divljačkog ponašanja države, Mercola je zaključio da je samo privremeno dostupnost njegovog sadržaja rešenje za suočavanje sa ovakvom vrstom autoritarizmom.

„Jedva mogu verovati da mi ove reči izlaze iz usta. To je dokaz koliko su se radikalne stvari degenerisale u nedavnoj prošlosti. Međutim, nastaviću objavljivati nove članke, ALI ubuduće će svaki članak koji objavim biti dostupan samo 48 sati, a zatim će biti uklonjen sa web stranice. ”

Mercola kaže da će brisanjem, nadamo se, smiriti internetske čuvare informacija koji imaju beskrajnu moć da uništavaju ljudske živote.

“Oni će biti uklonjeni kako bi se umilostivili pojedinci na vlasti koji imaju na raspolaganju arsenal ogromnih alata i aktivno se koriste njihovom upotrebom. COVID-19 aktivirao je i odobrio hitna ovlašćenja koja su oslabila američka ustavna prava. Nažalost, sajber ratovanje i autoritarne snage su izvan naših sposobnosti da to odolimo, i to je sada naš jedini put ka napred. ”

Mercola svoju poruku završava citatom Alberta Einsteina: “Nauka može cvetati samo u atmosferi slobode govora.”

Autocenzura dr. Mercole mnogo govori o dobu nemilosrdnog totalitarizma koje društvo trenutno proživljava.

Nulta Tačka