Stav Sve vesti

Dr Tes Lori: “Trudnice su u velikoj opasnosti zbog vakcina protiv COVID-a, recite im da izbegavaju institucije”

Dr Tes Lori: "Trudnice su u velikoj opasnosti zbog vakcina protiv COVID-a, recite im da izbegavaju institucije"

Piše za substack dr Tes Lori

U odnosu na Covid-19, trudnice su klasifikovane kao „ranjiva grupa“. U potpunosti se slažem: oni su ranjivi na zapanjujuće nivoe opasnih dezinformacija koje stvaraju same institucije kojima bi trebalo da veruju.

Mogu li da vam skrenem pažnju na Kraljevski koledž akušera i ginekologa (RCOS) ovde u Velikoj Britaniji. Ova avgustovska institucija postoji skoro jedan vek i cenjeni je nacionalni autoritet koji savetuje vladu o zdravstvenoj politici i daje savete zdravstvenim radnicima i javnosti o reproduktivnom zdravlju žena i devojčica.

Imaju vodič za trudnice i one koji pokušavaju da zatrudne o tome da li da dobiju vakcinu protiv Covid-a 19 – izdat u partnerstvu sa Kraljevskim koledžem babica, Informativnom službom za teratologiju Velike Britanije i Društvom za akušerstvo MacDonald. Po mom mišljenju, sva četiri ova navodna stuba javnog zdravlja objavljuju pogrešne savete koji mogu imati katastrofalne posledice po žene i njihove bebe.

Njihov vodič možete pogledati ovde . Ukratko, govori ženama da su vakcine protiv Covid-a 19 „sigurne i efikasne“ u svakoj fazi trudnoće, uključujući i ako pokušavate da dobijete bebu.

Svetski ekonomski forum testira dronove za isporuku vakcina ruralnom stanovništvu u Indiji

Odakle početi sa ovom glupošću?

Počnimo sa dve očigledne tačke. NEMA dokaza da su Covid genetske vakcine bezbedne u trudnoći za majku ili bebu.

Nijedan. Ono što imamo je sve više dokaza da su ove genetske vakcine sve samo ne bezbedne ili efikasne.

Na primer:

Pfizerov dump podataka je otkrio da je od 270 trudnoća u prva tri meseca od uvođenja injekcija, kompanija imala samo solidne podatke o 29 trudnoća. Od tih 29, 28 beba je umrlo, samo je 1 preživela (pogledajte stranicu 12 njihovog izveštaja , kao i članak Bajrama Bridla koji ide dalje u detalje). Ovo su podaci koje je FDA želela da zadrži u tajnosti 75 godina – ne treba se pitati zašto.

Farmakovigilančne baze podataka već mesecima daju signale za uzbunu. VigiAccess baza podataka Svetske zdravstvene organizacije ima 11.994 izveštaja o trudnoći, puerperijumu i perinatalnim stanjima. VAERS ima 4.922 izveštaja o pobačaju i 142 mrtvorođenih, dok sistem žutih kartona u Velikoj Britaniji ima 818 izveštaja o mrtvorođenju, smrti fetusa ili pobačaju.

Kako RCOG i njegovi partneri mogu da ignorišu ove podatke? Postaje gore. Pogledajte ovo iz vodiča:

Nema štetnih efekata vakcinacije na trudnoću – zaista? Kako ove organizacije uopšte mogu znati? Kako Informativna služba za teratologiju Velike Britanije može biti tako sigurna da ova nova tehnologija ubrizgana trudnicama neće izazvati urođene mane kod beba? Jesu li to gatare?

Nemaju pojma – i ovde dolazimo do možda najprokletije tačke od svega:

Ove injekcije su eksperimentalne. Nikada, NIKAD ne bi trebalo da koristimo eksperimentalne lekove tokom trudnoće. Nikada.

Umesto da promovišu genetske vakcine, ove institucije bi trebalo da rade svoj posao i govore ženama da se drže podalje. Njihovo insistiranje da nema dokaza da genetske vakcine Covida štete trudnicama ne znači da nema štete. To samo znači da se nisu potrudili da gledaju ili slušaju.

Nije sve u vodiču netačno. Na primer, priznaje da „još ne postoje studije o dugoročnim efektima na bebe rođene od žena koje su imale vakcinu protiv COVID-a 19 tokom trudnoće“. Ali to onda implicira da žene ne moraju da brinu jer ove injekcije nisu žive vakcine i „druge nežive vakcine su davane ženama u trudnoći dugi niz godina bez ikakvih zabrinutosti za bezbednost“.

Oh, Bože. Ovde sugerišu da se ova nova, neadekvatno testirana mRNA tehnologija ne razlikuje od tradicionalnih vakcina.

Ovo ne može biti varljivije, posebno imajući u vidu ono što sada znamo o mRNA vakcinama, kao što je toksičnost lipidnih nanočestica i kako se one akumuliraju u organima uključujući jajnike i testise.

Ovo me dovodi do drugog problema sa smernicama RCOS-a. Nigde ne obaveštavaju žene o alternativama injekcijama – a ima ih dosta. Sada znamo da je rano lečenje Covid-19 prenamenjenim lekovima i nutraceuticima, kao što je vitamin D, veoma efikasno i zaista bezbedno. U najmanju ruku, RCOS bi trebalo da savetuje žene kako da ojačaju svoj imuni sistem i opšte zdravlje da bi se zaštitili od bolesti, a ne samo od Covid-19. Njihov ceo fokus je na farmaceutskoj intervenciji kada je žena bolesna, a ne na proaktivnoj, zdravoj prevenciji.

Mogla bih da nastavim – ovde je mnogo toga pogrešnog.

“BORBA protiv sistema nikada ne sme prestati, vreme je za SLEDEĆI NIVO”

To je zastrašujuće. RCOG širi užasne savete i dezinformacije, dovodeći žene, devojčice i bebe u opasnost od neizmerne štete. Umesto da ih zaštite, oni ih bacaju u nezasitne čeljusti podlih privatnih interesa.

Da oni tako nešto urade je iskreno nezamislivo.

Žene i devojke zaslužuju bolje. Recite svima koje poznajete – a posebno ženama – da se drže dalje od ovih institucija radi sopstvene bezbednosti.

Takođe vas pozivam – ne, pozivam vas da pogledate ovu odličnu prezentaciju člana Upravnog odbora Svetskog saveta za zdravlje Christofa Plothea. Uradio je ono što RCOG nije uspeo, i proveo je bezbroj sati i dana analizirajući podatke ispitivanja da bi razumeo kakav uticaj imaju vakcine protiv Covid-a 19 na plodnost, zdravlje žena uopšte na trudnoću.

Kristof je pravi naučnik: rigorozan, uravnotežen i duboko human. Njegovi nalazi su alarmantni, ali su važni za dezinformacije i – da se suočimo sa tim, laži – kojima se bavi RCOG i njegovi partneri u zločinu. Molim podelite.

NultaTačka/Substack