Sve vesti Svet

DR VLADMIR ZELENKO O VELIKOM OTKRIĆU – NE TREBA VAM LEKAR, NITI DOZVOLA VLASTI

DR VLADMIR ZELENKO O VELIKOM OTKRIĆU - NE TREBA VAM LEKAR, NITI DOZVOLA VLASTI

Potrebne su vam i supstance koje omogućavaju cinku da uđe u ćeliju – hidroksihlorokin, ivermektin ili kvercetin

Dr Vladimir Zelenko postao je junak pošto je veoma rano počeo primenjivati hidroksihlorokin za lečenje kovida. Nažalost, guverner iz Demokratske stranke zaustavio je njegov rad na traženju leka za kovid.

Ali to nije zaustavilo doktora Zelenka. Nastavio je sa istraživanjima i našao način da pomogne ljudima primjenom lijekova koji se u apotekama izdaju bez recepta.

„Cink je metak koji ubija virus. Jedini problem je što metak ne dospijeva tamo gde treba.

Virus je unutar ćelije. Enzim je unutar ćelije. A cink sam po sebi ne može ući u ćeliju. Dakle, imate metak bez pištolja, što je beskorisno.

E sad, ispostavlja se da postoji razred lekova, odnosno supstanci, zvani ,jonofori cinkaʻ, koji omogućavaju cinku da uđe u ćeliju.

KADA NAUKA POSTANE CIRKUS! NAJNOVIJA STUDIJA – MASKE ZA LICE ČINE LJUDE PRIVLAČNIJIM

Dostupna su četiri jonofora cinka – dva na recept, a dva bez.

Za dva koja se izdaju na recept čuli su svi – hidroksihlorokin i ivermektin.

Oni su pištolj za ispaljivanje metka. Metak tako dospeva u ćeliju i sprečava enzim da umnoži virus.

Tako da imate i pištolj i metak. Jedino sinergija ovo dvoje čini funkcionalnu jedinicu.

Aprila prošle godine Kuomo (Endru, guverner Njujorka do 2021, član Demokratske stranke) je izdao uredbu uperenu protiv mene i mojih pacijenata, jer sam bio jedini u državi koji je to radio. Zabranio je apotekama da pacijentima izdaju hidroksihlorokin.

Tako da me je nužda naterala da tražim nova rešenja. Istraživao sam dalje, i baš na sajtu Nacionalne zdravstvene službe, od svih mesta, nađem dokumente u kojima se kaže da i supstanca zvana kvercetin dotura cink u ćelije, odnosno da je jonofor cinka.

Pošteno govoreći, nikad nisam čuo za kvercetin. Potražio sam ga preko Gugla i vidjeo da se izdaje bez recepta.

To je jedan od najvažnijih uvida u mom životu, i verovatno u čitavom čovečanstvu.

Zašto to kažem? Jer sad postoji lek za tiraniju.

Postoje dva činioca opasnosti da se umre od kovida: ljekar kog izaberete i vlast pod kojom živite. Mimo toga, nema razloga da neko umre od kovida.

Sad vam ne treba lekar i ne treba vam dozvola vlasti. Odete u apoteku ili samoposlugu i bez recepta kupite kvercetin, i uz to cink, vitamin Ce i vitamin De.

Sva istraživanja pokazuju da prisustvo vitamina De-3 u razini 50 do 70 doslovno otklanja potrebu za bolničkim liječenjem ili intenzivnom njegom. On optimizuje odbrambeni sistem organizma… Dakle, treba vam vitamin De, potom cink, koji je metak. I potom vitamin Ce i kvercetin…

Pacijenti su imali problema da prikupe sva četiri sastojka, jer ih nije uvijek bilo moguće nabaviti na istom mestu. Uz to, nisu mogli naći odgovarajuće doze.

Zato su mi iz nužde zatražili – kao uslugu ljudima – da napravim nešto što objedinjuje sva četiri sastojka.

Delovalo mi je da to ima smisla, i uz pomoć kolega proizveli smo supstancu zvanu Z-Stack koja sadrži vitamin Ce, vitamin De, i, kao najvažnije, kvercetin i cink.“

Time je dr Zelenko učinio zed-stek dostupan svakome.

NultaTačka/TheGatewayPundit/SrbinInfo