Sve vesti UFO

Dve decenije je trebalo da se ovo objavi! Wering otkrio NLO baze na Floridi (VIDEO)

Ukazujući na navodne dokaze o NLO-ima sa kojima raspolaže,Wering tvrdi da služe kao dokaz o postojanju ”vanzemaljske baze” negde na Floridi.

Neustrašivi bloger i samozvani ufolog,gospodin Skot Wering je nedavno otkrio hrpu dokaza o postojanju vanzemaljskih letelica tj mesta gde su se one nalazile na Floridi,dokazi koje je čuvao skoro dve decenije u tajnosti.

Otpremivši pomenute dokaze prema njegovim tvrdnjama sa Google mape,govori kako je na njima uslikano svega 7 NLO letelica – Na njegovom YouTube kanalu kao i u njegovim blogovima po društvenim mrežama,Wering objašnjava ljudima da je ove podatke cuvao skoro 20-ak godina.

INTERVJU KOJI JE POSTAO VIRALAN IZ NEKOLIKO BITNIH RAZLOGA! (VIDEO)

”Otkrio sam ovih sedam NLO letelica mnogo godina pre,ali sam odlučio da sačuvam sve podatke,video zapise,slike i lokacije u slučaju da se obrišu sa Google (map) pretraživača.To se desilo skoro 3 godine pre nego što je YouTube došao na scenu.Samo par meseci kasnije,NLO koji sam otkrio je nestao sa Google mape.Ono što se desilo kasnije u vezi ovog pretraživačkog softvera a to je da su ”poboljšali” pretragu sa opcijom da se vreme podataka može vratiti i time nam omogućili da podesimo parametre i vratimo se par meseci unazad u realnom vremenu kako bi videli ove ”objekte” ponovo.

Wering je takođe insistirao da se njegove slike iskoriste kao dokaz o postojanju ”vanzemaljske baze” u regionu kako on kaže ”Atlanskog Okeana pa sve do unutrašnjosti i same Floride”

”Hoću reći da su se dve letelice zapravo materijalizovale na zemlji pored drveća i jasno su se videle senke”,dodaje on.”Svaka od njih je bila dužine 60 metara i po izgledu su bile iste,neke su čak bile i zakrivljene. Jasno su se videli obrisi zamagljenja, najverovatnije zbog pogonskih sistema na letelicama”.

O uredniku

Mario Bojić