Sve vesti UFO

Dve decenije je trebalo da se ovo objavi! Wering otkrio NLO baze na Floridi (VIDEO)

Dve decenije je trebalo da se ovo objavi! Wering otkrio NLO baze na Floridi (VIDEO)

Ukazujući na navodne dokaze o NLO-ima sa kojima raspolaže,Wering tvrdi da služe kao dokaz o postojanju ”vanzemaljske baze” negde na Floridi.

Neustrašivi bloger i samozvani ufolog,gospodin Skot Wering je nedavno otkrio hrpu dokaza o postojanju vanzemaljskih letelica tj mesta gde su se one nalazile na Floridi,dokazi koje je čuvao skoro dve decenije u tajnosti.

Otpremivši pomenute dokaze prema njegovim tvrdnjama sa Google mape,govori kako je na njima uslikano svega 7 NLO letelica – Na njegovom YouTube kanalu kao i u njegovim blogovima po društvenim mrežama,Wering objašnjava ljudima da je ove podatke cuvao skoro 20-ak godina.

INTERVJU KOJI JE POSTAO VIRALAN IZ NEKOLIKO BITNIH RAZLOGA!

”Otkrio sam ovih sedam NLO letelica mnogo godina pre,ali sam odlučio da sačuvam sve podatke,video zapise,slike i lokacije u slučaju da se obrišu sa Google (map) pretraživača.To se desilo skoro 3 godine pre nego što je YouTube došao na scenu.Samo par meseci kasnije,NLO koji sam otkrio je nestao sa Google mape.Ono što se desilo kasnije u vezi ovog pretraživačkog softvera a to je da su ”poboljšali” pretragu sa opcijom da se vreme podataka može vratiti i time nam omogućili da podesimo parametre i vratimo se par meseci unazad u realnom vremenu kako bi videli ove ”objekte” ponovo.

Wering je takođe insistirao da se njegove slike iskoriste kao dokaz o postojanju ”vanzemaljske baze” u regionu kako on kaže ”Atlanskog Okeana pa sve do unutrašnjosti i same Floride”

”Hoću reći da su se dve letelice zapravo materijalizovale na zemlji pored drveća i jasno su se videle senke”,dodaje on.”Svaka od njih je bila dužine 60 metara i po izgledu su bile iste,neke su čak bile i zakrivljene. Jasno su se videli obrisi zamagljenja, najverovatnije zbog pogonskih sistema na letelicama”.