Sve vesti Svet

“ELITA” U PANICI! USKORO ĆE BITI OBJAVLJENI MEJLOVI KOJI POKAZUJU DA JE MAKSVELOVA “PODVODILA ŽENE MOĆNIM MUŠKARCIMA”

Maksvel, navodna madam pokojnog osuđenog finansijera pedofila Džefrija Epštajna, čeka suđenje u pritvorskom centru Metropoliten u Bruklinu i suočava se sa šest tačaka optužbe, uključujući zavođenje maloletnika, seksualnu trgovinu decom i krivokletstvo.

Tužioci u slučaju Gilejn Maksvel će objaviti mejlove u kojima se vidi kako ona “namešta moćnim muškarcima žene koje bi oni izabrali”, objavio je Dejli mejl, pozivajući se na sudski podnesak.

TUŽIOCI ĆE NAVODNO OBJAVITI MEJLOVE KOJI POKAZUJU DA JE MAKSVELOVA “PODVODILA ŽENE MOĆNIM MUŠKARCIMA”

Prema rečima glavnog advokata, prepiska pokazuje da je Maksvelova „iskoristila svoju sposobnost da obezbedi pristup ženama kao obliku društvene valute“, navodi se u dokumentu.

Njujorški tužioci navodno planiraju da otkriju nekoliko mejlova koji pokazuju „spremnost optužene da omogući susrete moćnih muškaraca i žena koje bi oni želeli“ i „razumevanje optužene da je obezbeđivanje takvog pristupa način da se dodvori moćnim muškarcima“.

Imena muškaraca nisu pomenuta u sudskom dokumentu od 84 stranice, piše The Daily Mail.

Odbrana Gilejn Maksvel je pokušala da odbaci tvrdnju tako što je navodno rekla ovo:
„Ako je njen motiv da dozvoli odraslim ženama da izlaze sa njenim slobodnim prijateljima, onda to nije podvođenje učenica sa ulice da bi davale ‘seksualne masaže’ Džefriju Epštajnu”.

Očekuje se da će se o spornim mejlovima razgovarati na završnoj raspravi pre uvodnih reči na suđenju Maksvelovoj, koje počinje 29. novembra.

Bivša 59-godišnja pripadnica visokog društva i navodna madam osuđenog pedofila Epštajna, koji je izvršio samoubistvo 2019., suočava se sa do 80 godina zatvora ako bude proglašena krivom.

Nulta Tačka/Sputnik