Sve vesti Svet

FDA uklanja dokaze! Briše dokumente Moderne

FDA uklanja dokaze! Briše dokumente Moderne
Pisao Elena Vuk

Dokument Uprave za hranu i lekove (FDA) koji objašnjava zašto je agencija odobrila Moderninu vakcinu protiv Covida-19 uklonjen je preko noći sa veb stranice agencije.

Sažetak osnova za regulatornu akciju ponudio je više detalja o tome kako su regulatori doneli odluku o odobrenju, i uključio reference na neobjavljenu analizu koja je otkrila da su stope upale srca nakon vakcinacije veće nego što je bilo koja američka agencija ranije utvrdila.

Nakon što je The Epoch Times pregledao dokument i poslao pitanja o njemu portparolima FDA, on je nestao sa veb stranice agencije.

DIREKTOR BOLNICE U IZRAELU: 80% OZBILJNIH SLUČAJEVA KOVIDA JE KOD POTPUNO VAKCINISANIH

„Svesni smo problema i nadamo se da ćemo dokument ponovo objaviti što je pre moguće“, rekao je portparol The Epoch Times-a u e-poruci 3. februara.

Kontaktiran telefonom i zatražio više detalja o ovom problemu, portparol je rekao: „Obratio sam se na ljude na veb stranici. Zaista nemam više informacija da vam kažem.”

Epoch Times je podneo zahteve Zakona o slobodi informacija za dokument i nekoliko neobjavljenih analiza na koje se u njemu poziva, uključujući metaanalizu FDA.

Nulta Tačka/InfoWars