Sve vesti Svet

FLEŠBEK- KLAUS ŠVAB PRIZNAJE DA SU NACIONALIZAM I TRADICIJA VELIKI PROBLEM ZA NOVI SVETSKI POREDAK (VIDEO)

FLEŠBEK- KLAUS ŠVAB PRIZNAJE DA SU NACIONALIZAM I TRADICIJA VELIKI PROBLEM ZA NOVI SVETSKI POREDAK (VIDEO)

Video koji postaje viralan na društvenim mrežama pokazuje kako osnivač Svetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab, jedan od glavnih arhitekata Velikog reseta, proglašava nacionalizam kao pretnju Nuvom svetskom poretku.

U nedavnoj video poruci, Bondov zlikovac Schwab upozorava druge globaliste na pretnju koja dolazi od strane ljudi koji su ponosni na svoje zemlje jer to podriva okvir globalnog društva.

,,Fragmentirana globalna arhitektura više nije primerena svrsi u 21. veku,” poručuje Schwab

,,Krajnje je vreme za veliko resetovanje.”

,,Promena se ne događa. Imamo izbor da ostanemo pasivni i iskoristimo negativne trendove i uživamo u nejednakosti, polarizaciji, nacionalizmu, rasizmu.

,,Ako ne to ne zaustavimo, ti trendovi će dovesti do postkoronskog sveta koji je definitivno manje održiv, manje jednak i mnogo krhkiji.”

Čini se da video potiče sa samita WEF-a 8. jula. 2020.

U istom govoru, Schwab je spomenuo perspektivu ,,cyber pandemije… koja bi u potpunosti zaustavila distribuciju električnom energijom, transportom, bolničkim uslugama, našim društvom u celini”.

,,Kriza COVID-19 bi se u tom pogledu doživljavala kao mali poremećaj u odnosu na veliki sajber napad.”

Jesu li predviđanja ovog globaliste samo nagađanja ili upozorenja za druge globaliste na događaje koji su planirani? Nadajmo se da je ono prvo u pitanju ali za svaki slučaj budite spremni i za drugo.

U OVOM VIDEU MARIO ZNA OTRKIVA SVE O CYBER POLIGONU, VEŽBI GLOBALISTA ZA GAŠENJE CELOG SVETA.