Sve vesti Svet

Francuska: Radikalni islamista/migrant uhapšen zbog silovanja i zlostavljanja 28 dece

Francuska: Radikalni islamista/migrant uhapšen zbog silovanja i zlostavljanja 28 dece

Francuska policija uhapsila je 42-godišnjeg afričkog migranta u Nogaru ove nedelje nakon navoda da je silovao i seksualno i fizički zlostavljao 28 dece, uključujući dve bebe, u svojoj kući od 2017.

Ovaj 42-godišnjak, za koga se navodi da je migrant poreklom iz Obale Slonovače, navodno je započeo seksualno zlostavljanje 2017. godine nakon što je pozvao ženu da živi sa njim, a kasnije se to desilo sa još tri žene starosti od 32 do 42 godine, sve imaju francusko državljanstvo.

Navodi se da su žene imale seksualne odnose sa 42-godišnjakom i živele sa njim zajedno sa 28 dece.

Deca su navodno bila seksualno zlostavljana, a takođe i fizički zlostavljana, uz navode da je Afrikanac mučio dve bebe koje su imale samo dve godine.

Zlostavljanje je postalo poznato policiji nakon što je jedna od žena odlučila da napusti kuću i prijavila migranta za akte otmice, seksualnog zlostavljanja i nasilja. Prema pisanju lista La Depeche, za migranta se navodi da je musliman koji je postao radikalizovan.

Kristijan Pejret, gradonačelnik opštine Nogaro, izjavio je da su deca upisana u lokalnu javnu školu i da su se integrisala, ali da su stidljiva u pogledu svog privatnog života. Takođe je tvrdio da je mislio da su kuću iznajmile četiri žene i da nije znao da u njoj živi muškarac.

Nulta Tačka/InfoWars