Sve vesti Svet

„Gde je lista?“ – UFC šampion pita ko i zašto skriva pedofile povezane sa Epštajnom i Maksvelovom

„Gde je lista?“ – UFC šampion pita ko i zašto skriva pedofile povezane sa Epštajnom i Maksvelovom

UFC borac Izrael Adesanija upitao je zašto nije bilo vidljivih pokušaja da se razotkriju ili otkriju imena pedofila povezanih sa Gilejn Maksvel ili Džefrijem Epštajnom.

„Gilejn Maksvel je upravo osuđena na 20 godina“, primetio je nigerijski borac mešovitih borilačkih veština, poznat kao „Poslednji Stylebender“ tokom priprema za subotnji UFC 276.

„Znači, ona je snabdevala decu za sve ove jeb*ne pedoze, zar ne? Gde je lista?” upitao je otvoreno MMA borac.

Dalje se složio sa reporterom koji je primetio da je suđenje Amber Herd i Džoniju Depu apsurdno dobilo više medijske pokrivenosti nego Maksvelin slučaj.

EVO ŠTA ĆE SE DESITI NAKON PRESUDE MAKSVELOVOJ! MARIO ZNA OTKRIVA ŠTA SLEDI

„Dakle, lista političara, glumica i glumaca o kojoj se pričalo“, nastavio je, „da li se to jednostavno gura pod tepih? Zar nemaju osude za one koju su zlostavljali tu decu?”

Komentari UFC borca dolaze pošto je predstavnica Mardžori Tejlor Grin (R-Ga.) ranije ove nedelje pozvala na istragu Kongresa o listi moćnih ljudi koji su uključeni na Maksvelinu listu klijenata, pored svih mogućih veza sa Klinton fondacijom.

Borba šampiona u srednjoj kategoriji sa američkim MMA borcem Džaredom Kanonijerom je jedna od borbi za titulu koja se održava u T-Mobile areni u Las Vegasu u subotu.

Nulta Tačka/InfoWars