Sve vesti Svet

GLOBALISTI koji promovišu KLIMATSKU AGENDU emitovale ogromne količine ugljen-dioksida putujući U DAVOS

GLOBALISTI koji promovišu KLIMATSKU AGENDU emitovale ogromne količine ugljen-dioksida putujući U DAVOS

Globalna elita emitovala je ogromne količine ugljen-dioksida dok je putovala na samit u Davosu u Švajcarskoj ove nedelje samo da bi svoju klimatsku agendu progurala u svet.

Kako WND izveštava, „Globalne elite poput Džordža Soroša, Bila Gejtsa i Džona Kerija sleteli su u Davos, udaljeno alpsko letovalište u Švajcarskoj, na godišnji sastanak Svetskog ekonomskog foruma (WEF) koji je trajao od ponedeljka do četvrtka. „Globalna agenda“ konferencije bila je uglavnom fokusirana na održivost i klimatske promene sa velikim sesijama događaja pod nazivom „Zaštita naše planete i ljudi“ i „Ostanak na kursu za delovanje u prirodi“, dok grupa kaže da radi sa različitim zainteresovanim stranama da „ograniči globalni porast temperature i spreči katastrofe”.

Henri Kisindžer, Džordž Soroš, Bil Gejts i Džon Keri samo su neke od ličnosti visokog profila koji su prisustvovali događaju.

Prema analizi fondacije Daily Caller News Foundation, „10 privatnih letova u jednom pravcu poletelo je iz raznih evropskih gradova u sredu uveče i sletelo na aerodrom St. Gallen-Altenrhein, najbližu pistu Davosu, emitujući oko 20 tona ugljen-dioksida u atmosferu”.

DCNF je takođe izvestio da je izaslanik predsednika Bajdena na samitu, Džon Keri, leteo komercijalnom avio-kompanijom.

Reporter Rebel News-a Avi Yemini ispitivao je specijalnog izaslanika UN-a za klimatske akcije Marka Karnija o tome jer je klimatski licemer.

“Kako izaslanik UN-a za klimu opravdava ogroman ugljenični otisak ovde danas?“ Jemini je tražio od Karnija odgovor, a on ga je samo ignorisao.

Kasnije, Jemini je ponovo video Karnija i našalio se pitajući ga da li jede sendviče sa bubama, a on je dodao da ne poseduje ništa i da je srećan, što predstavlja frazu iz reklame Svetskog ekonomskog foruma.

Licemerje globalne elite nije ništa novo i kako vreme odmiče njihova arogancija samo jača, sve je veća.

Nulta Tačka/InfoWars