Sve vesti Svet

GLUMCU DŽONU MALKOVIČU JE ODBIJEN ULAZAK U ITALIJANSKI HOTEL ZBOG ISTEKLE VAKCINALNE KARTICE

DŽONU MALKOVIČU JE ODBIJEN ULAZAK U ITALIJANSKI HOTEL ZBOG ISTEKLE VAKCINALNE KARTICE

Glumcu “Riplijeve igre” Džonu Malkoviču odbijen je ulazak u luksuzni hotel u Veneciji, u Italiji, prošle nedelje nakon što je predočio nevažeću vakcinacinalnu karticu protiv COVID-a. Do fijaska je došlo dok je 68-godišnjak koji je nominovan za Oskara snimao scene za svoju predstojeću dramsku seriju “Replay” sa kolegom Endrjuom Skotom, preneo je Daily mail.

Prema italijanskim novinama, Malkovich je trebalo da odsedne u deluks apartmanu u raskošnom hotelu Danieli sa pogledom na Veliki kanal.

Međutim, on je odbijen nakon što je pokazao Super Green Pass koji je istekao jednu nedelju, kao dokaz o vakcinaciji koji je potreban za pristup svakom mestu u The Boot-u, od restorana do muzeja i javnog prevoza.

Zbog toga što nije dostavio svežu dokumentaciju, zvezda „Con Air” je navodno bila primorana da traži privatni smeštaj.

POSLE PRVE NEDELJE I DEPORTACIJE ĐOKOVIĆA AUSTRALIJAN OPEN U GUBITKU DESETINE MILIONA DOLARA

Predstavnici glumca tek treba da odgovore na zahtev The Posta za komentar.

Prema važećim zakonima, propusnice za vakcine važe u Italiji devet meseci od datuma poslednje doze, bilo da je to druga ili treća bocka, prenose lokalni mediji. Međutim, počev od 1. februara, važiće samo šest meseci od poslednje vakcinacije protiv COVID-a.

Malkovich će navodno biti u Veneciji oko mesec dana kako bi snimio dramsku seriju, zasnovanu na krimi romanima Patrisije Hajsmit. Ova oznaka je prva Hajsmitova adaptacija ikone od Riplijeve igre (2002), u kojoj je igrao sociopatskog društvenog kameleona Toma Riplija.

Nulta Tačka/NewYorkPost