Sve vesti Svet

Gotova je?! Cela porodica Kraljice Elizabete hitno odputovala ka zamku Balmoral- BBC prekinuo program

Gotova je?! Cela porodica Kraljice Elizabete hitno odputovala ka zamku Balmoral- BBC prekinuo program

Kraljica Elizabeta (96) nalazi se pod stalnim pod medicinskim nadzorom u Balmoralu nakon što su lekari saopštili da je njeno zdravstveno stanje zabrinjavajuće, saopštila je Bakingemska palata kako je ranije i pisala redakcija Nulte Tačke.

Zabrinutost za zdravlje kraljice Elizabete II traje mesecima unazad, tačnije nakon vakcinacije protiv COVID-a 19 nakon čega je  kraljica nekoliko puta otkazala svoje zvanične obaveze zbog narušenog zdravlja i loše mobilnosti.

U javnosti se poslednji put vrlo kratko pojavila prilikom imenovanja nove britanske premijerke Liz Ttras u Balmoralu, kada je i nastala fotografija koja je potkrepila navode o zdravstvenom stanju vremešne kraljice.

Kraljicu Elizabetu lekari savetovali da otkaže sastanak- Skrivaju je ko zmija noge

BBC je danas prekinuo program zbog kraljičinog stanja
Britanski nacionalni javni servis BBC prekinuo je danas sa emitovanjem redovnog programa kako bi iz minuta u minut obaveštavao o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete Druge.

Oglasila se nova britanska premijerka
Nova britanska premijerka Liz Tras oglasila se o stanju kraljice na Tviteru gde je navela da je “cela zemlja duboko zabrinuta”.

“Moje misli – i misli ljudi širom našeg Ujedinjenog Kraljevstva – trenutno su sa Njenim Veličanstvom Kraljicom i njenom porodicom”, napisala je Tras.

Ranije u toku dana kraljičina porodica krenula je hitno u Škotsku kako bi bila uz kraljicu
Princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola otputovali su u Balmoral gde se kraljica tranutno nalazi. U Škotsku se uputio i vojvoda od Kembridža princ Vilijam, navodi BBC.

Redakcija Nulte Tačke nastaviće da prati zdravstveno stanje Kraljice Elizabete II i o tome će vas izveštavati kako su budu pojavljivale nove informacije.

NultaTačka