Srbija Sve vesti

GRADONAČELNIK BEOGRADA RADOJIČIĆ: MORAMO RAZLIČITO DA TRETIRAMO VAKCINISANE I NEVAKCINISANE

Gradonačelnik Beograda i lice sumnjivog morala, previše feminizirani Zoran Radojičić kazao je sinoć da se mora napraviti razlika u tretmanu vakcinisanih protiv korona virusa i onih koji to nisu, zato što se broj zaraženih povećava.

On je poslednje večeri beogradskog Bir festa za RTS rekao da će u Beogradu biti nastavljeno organizovanje „značajnijih dešavanja“, zbog čega se, kako je dodao, mora više pažnje posvetiti poštovanju protivepidemijskih mera.

STUDIJA DOKAZUJE DA SU VAKCINE PROTIV COVID-a MNOGO MANJE EFIKASNE NEGO ŠTO JE PREZENTOVANO

„Sa hladnim vremenom će biti i više dešavanja u zatvorenom prostoru, pa ćemo više insistirati na nošenju maski i održavanju distance. Prošle nedelje smo u proseku imali 1.200 prvih pregleda (dnevno)“, naveo je Radojičić.

On je takođe rekao da je u Beogradu barem jednu dozu vakcine protiv kovida primilo 56 odsto građana, 54 odsto obe doze, a da je samo juče 1.700 ljudi dobilo treću, takozvanu buster dozu.

Podsetimo:

Radojičić je jednom prilikom izjavio kako tiha muzika sprečava širenje koronavirusa.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”