Stav

HIRURG DOBIO OTKAZ SA MED. FAKULTETA JER JE IZJAVIO DA JE ZABRINUT ZBOG DAVANJA VAKCINA DECI

HIRURG DOBIO OTKAZ SA MED. FAKULTETA JER JE IZJAVIO DA JE ZABRINUT ZBOG DAVANJA VAKCINA DECI

Centar Ustavnih sloboda(The Justice Centre for Constitutional Freedoms ), Kanadska advokatska organizacija koja se zalaže za poštovanje prava i ljudske slobode, zastupa dr. Francisa Christian-a, kliničkog profesora opšte hirurgije na Univerzitetu Saskatchewan i hirurga u Saskatoonu.

Dr. Christian je pre neki dan pozvan na sastanak, suspendovan sa svih nastavnih obaveza, i otpušten sa položaja na Univerzitetu u Saskatchewanu.

Postoji snimka pomenutog sastanka tj. razgovora između dr. Christian-a i dr. Prestona Smith-a, dekana medicine na Univerzitetu Saskatchewan, Medicinskog fakulteta, dr. Susan Shaw, glavni medicinski oficir u zdravstvu Saskatchewana, i Dr. Brian Ulmer, šef odseka za hirurgiju na Univerzitetu Saskatchewan.

„Centar Ustavnih sloboda“ podneo žalbu protiv istrage kolegijuma doktora i hirurga u Saskatchewanu, zbog suspenzije i otkaza dr.

Christian-a, jer se zalagao za informativni razgovor pre pristanka na vakcinu, vakcinu protiv COVIDA namenjenu deci.

Dr. Christian je hirurg više od 20 godina, a počeo je raditi u Saskatoonu 2007. Imenovan je za direktora „Hirurškog humanističkog programa“ i za direktora “Kvaliteta i sigurnosti pacijenata“ 2018. godine, a suosnivač je „Hirurškog humanističkog programa“. Dr. Christian je takođe urednik časopisa „Humana hirurgija“ ( „The Surgical Humanities“).

Dana 17. juna, dr. Christian je objavio izjavu i mišljenje preko 200 doktora koje sadrže njegovu zabrinutost u vezi sa davanjem Covid-ovih vakcina deci. U njemu je napomenuo da on nije protivnik vakcina i da nije predstavljao nijednu grupu, ni zdravstvenu upravu Saskatchewana ili Univerzitet Saskatchewan.

“Govorim vam direktno kao doktor, hirurg i običan čovek.”, napisao je Dr. Christian

Dr. Christian je napomenuo da je princip informisanja, saglasnosti nepovrediv i napomenuo je da pacijent uvek treba biti „potpuno svestan rizika medicinske intervencije, koristi od intervencije i ako postoje neke alternative za intervenciju“.

“Ovo bi se posebno trebalo odnositi na nove vakcine, koje nikada nisu isprobane na ljudima … pre nego što se vakcina daje deci, i deca i roditelji moraju znati rizike od mRNA vakcina”, napisao je.

Dr Christian je izrazio zabrinutost što nije naišao na „niti jedno vakcinisano dete ili roditelja koji su bili adekvatno informisani“ o Covid vakcinama za decu.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI

Izjavio je još da:  

Vakcina mRNA je nova, eksperimentalna vakcina koju ljudi nikada ranije nisu koristili.

mRNA vakcine nisu u potpunosti odobrene od strane Kanadskog zdravstva (Health Canada) ili američkog CDC-a, a zapravo su pod „privremenim odobrenjem“ u Kanadi i „odobrenjem za hitnu upotrebu“ u SAD-u. Primetio je da “potpuno odobrenje vakcine traje nekoliko godina i višestruka razmatranja sigurnosti – koje se još uvek nisu dogodile.”

Da bi bilo kvalifikovano za „hitnu upotrebu“ mora postojati hitan slučaj. Iako je rekao da postoji jak slučaj za vakcinisanje starijih, ranjivih i zdravstvenih radnika, rekao je, „Covid ne predstavlja pretnju našoj deci. Rizik da od Covida umru je manji od 0,003% – to je čak i manje od rizika da umru od gripa. Kod dece nema hitnih slučajeva. ”

Deca ne prenose virus Covid lako odraslima.

mRNA vakcine “povezane su sa nekoliko hiljada smrtnih slučajeva” u Sistemu za prijavljivanje neželjenih vakcina u SAD-u. “Čini se da su neobične u odnosu na ukupan broj primijenjenih vakcina.” Nazvao ga je “snažnim signalom koji se ne sme zanemariti”.
Napomenuo je da su vakcine već izazvale “ozbiljne medicinske probleme za decu” širom sveta, uključujući “stvaran i značajno povećan rizik” od miokarditisa, upale srca.

Dr. Christian primjećuje da Nemačka nacionalna agencija za vakcine i Britanska agencija za vakcine ne preporučuje vakcinu zdravoj deci i tinejdžerima.

Zdravstvena uprava Saskatchewan, Medicinskog fakulteta napisala je pismo dr. Christian-u 21. juna 2021., navodeći da su „dobili informaciju da se bavite aktivnostima osmišljenim da obeshrabrite i sprečite decu i adolescente da primaju Covid-19 vakcinacinu suprotno preporukama i naporima .. Saskatchewana i kanadskih vlasti za javno zdravstvo. ”

Zabrinutost dr. Christian-a u vezi sa vakcinacijom maloletnika nije usamljena. Američki centar za kontrolu bolesti imao je danas „hitni sastanak“ na kojem se razgovaralo o rastućim slučajevima miokarditisa (upale srca) kod mlađih muškaraca nakon primanja vakcina Covid-19.

Američki centar za kontrolu bolesti je objavio nove podatke o riziku od miokarditisa nakon Pfizer-ove vakcine i da je najmanje 10 puta veći rizik od očekivane stope kod muškaraca i žena starih 12 – 17 godina. Nemačka vlada izdala je javne smernice protiv vakcinacije mlađih od 18 godina.

SUD DONEO ZVANIČNU ODLUKU! FACEBOOK ODGOVORAN ZBOG TRGOVANJA DEČIJIM ROBLJEM!

Svetska zdravstvena organizacija objavila je ažuriranje svoje web stranice u ponedeljak, 21. juna, koja je sadržala izjavu u vezi sa savetima za vakcine protiv Covid-a da “Deca trenutno ne bi trebala biti vakcinisana.” U roku od 24 sata ove smernice su povučene i objavljene su nove smernice u kojima se navodi da su „Vakcine protiv COVID-a sigurne za starije od 18 godina“.

Doktor Christian kaže da postoji velika, rastuća, „mreža“ etičkih, moralnih doktora i naučnika“ koji pozivaju na oprez u preporuci oko vakcinacine za svu decu bez informativnog pristanka. Rekao je da doktori moraju “svoje pacijente i čovečanstvo uvek stavljati na prvo mesto”.

Dr. Byram Bridle, istaknuti imunolog sa Univerziteta u Guelphu sa pod-specijalnošću vakcinologije, nedavno je sudelovao na konferenciji za novinare na Parlament Hill-u o CPAC-u u organizaciji zastupnika Dereka Sloan-a, gde je razgovarao o cenzuri naučnika i doktora. Dr Bridle je izrazio svoju zabrinutost za sigurnost zbog vakcinacije dece eksperimentalnim mRNA vakcinama.

Direktor Centra ustavnih prava, Jay Cameron takođe brine zbog rastuće cenzure medicinskih stručnjaka kada je u pitanju ispitivanje vladinog narativa o Covidu.

„Vidimo jasan obrazac visokokvalifikovanih doktora na vrlo cenjenim položajima koji su srušeni i cenzurisani ili čak otpušteni zbog bavljenja odgovarajućom naukom i medicinom“, kaže gospodin Cameron.

Pravosudni centar zastupao je dr. Chrisa Milburn-a u Novoj Škotskoj, koji se prošle godine suočen sa disciplinskim postupkom nakon što je grupa aktivista osudila njegovu kolumnu i mišljenje napisanu za lokalni list. Pravosudni centar dostavio je podneske Koledžu u ime dr. Milburn-a, braneći pravo doktora da javno izrazi svoja mišljenja o političkim pitanjima i da svako ima pravo na slobodu mišljenja, verovanja, mišljenja i izražavanja, zagarantovano Kanadskom Poveljom o pravima i slobodama, uključujući i doktore.

Pravosudni centar primetio je da pokušaj da se doktor profesionalno disciplinuje zbog njegovih mišljenja i komentara o pitanjima od javnog interesa predstavlja nasilje i zastrašivanje zbog istupanja protiv vlade.

TRAMP UDARIO NA BIG TECH KAKO JE I REKAO! Evo šta je uradio!

Prošle nedelje dr. Milburn je dobio kaznu zbog izjašnjavanja sa zabrinutošću zbog javne zdravstvene politike, jer je smenjen s mesta šefa hitne službe za istočnu zonu pri Zdravstvenoj upravi Nove Škotske. Neobičnim preokretom pokrenuta je peticija da dr. Milburn-a zameni dr. Strang-a na mestu glavnog provincijskog doktora.

„Cenzura i kažnjavanje naučnika i doktora zbog toga što slobodno izražavaju svoju zabrinutost je arogantno, opresivno i duboko nenaučno“, kaže gospodin Cameron.

„I zapadni svet i sama ideja naučnog istraživanja u velikoj su meri izgrađeni na principima slobode misli i govora. Medicina i sigurnost pacijenata mogu nazadovati samo kada dogma i elitistička ortodoksija, poput one koju je nametnuo Medicinski fakultet Univerziteta u Saskatchewan-u, kazne doktore zbog izražavanja zabrinutosti “, zaključuje gospodin Cameron.

NULTA TAČKA NA TELEGRAMU! PRONAĐITE NAS TAMO GDE NEMA CENZURE! BUDITE DEO SLOBODNE BUDUĆNOSTI