Sve vesti Svet

HIT! Magazin TIME proglasio Zelenskog za najuticajniju ličnost godine! Treće mesto pripalo organizatoru korona žurki

HIT! Magazin TIME proglasio Zelenskog za najuticajniju ličnost godine! Treće mesto pripalo organizatoru korona žurki

Njujork — Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski ( pišemo namerno Vladimir jer je on Vladimir, ne Volodimir) je prvi na listi najuticajnijih ljudi godine u anketi njujorškog magazina “Tajm”.

Masovna propaganda identična propagandi korona histerije sa jednakim zastupnicima i jednakim širenjem putem društvenih mreža doslovno je putem žargonski rečeno “silovanja” tastarure doprinela ovom rezultatu koji je realan poput “realne” pobede Ukrajinskih predstgavnika na Evrosongu tj. Pervezijadi.

Zelenski je navodno dobio 3,3 miliona glasova, što čini oko pet odsto svih glasova.

“Kada je ruska vojska počela opštu invaziju na Ukrajinu u februaru, Zelenski, komičar bez ikakvog političkog iskustva pre nego što je izabran za predsednika 2019. godine, gurnut je na svetsku pozornicu i uspeo je da okupi svetske lidere da podrže Ukrajinu”, navodi se u tekstu “Tajma”.

Denacifikacija stiže u SRBIJU- Soroš i Gejts umešani u Ukrajinu

Na drugom mestu se nalazi izvršni direktor Tesle i Spejs Iksa Ilon Mask, sa 3,5 odsto glasova.

Prošlog decembra, Mask je bio ličnost godine u izboru “Tajma” zbog njegovog uticaja na “život na Zemlji, a potencijalno i na život van Zemlje”, napisao je u komentaru urednik “Tajma” Edvard Felzental.

Dodaje se u tekstu da je najbogatiji čovek sveta ostao na naslovnicama medija kada je Tviter prihvatio njegovu ponudu vrednu 44 milijarde dolara da postane većinski vlasnik ove platforme.

Možda još veće ludilo od prve pozicije koja je pripala Zelenskom je treće mesto koje je verovali ili ne osvojio korona parti manijak ili ti premijer Velike Britanije, Boris Džonson za koga je glasalo 3,4 odsto.

NultaTačka