Srbija Sve vesti

HITNA VEST! NA MREŽAMA SE POJAVIO DOKUMENT IZ MINISTARSTVA PROSVETE ZA DIREKTORE ŠKOLA U KOJEM SE PREPORUČUJE VAKCINACIJA DECE STARIJE OD 12 GODINA! (FOTO)

Društvene mreže večeras je preplavio skenirani dokument koji navodno dolazi iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kojeg vodi ministar Branko Ružić.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Navodni dopis upućen direktorima osnovnih i srednjih škola u prvom delu sadrži čestitke i zahvalnost prosvetarima za prošlu školsku godinu dok se drugi deo svodi na preporuku prosvetarima da se vakcinišu.

Ono što je sa opravdanjem izazvalo gnev u narodu jeste poslednji pasus ovog dopisa objavljenog na društvenim mrežama u kojem se direktori osnovnih i srednjih škola pozivaju da ,,preporučuju” vakcinaciju školaraca starijih od 12 godina.

Redakcija Nulte Tačke pokušala je da kontaktira ministarstvo prosvete kako bi nam potvrdili ili demantovali ovaj sporni dokumen no kao što smo i očekivali niko se ne javlja na telefon u ministarstvu.

Da li je ovo ona kap koja preliva čašu kod naroda?