Sve vesti Svet

HTELI STE DA VIDITE LUDILO! EVO GA! DOKTOR TVRDI: AKO NE MOŽETE DA SE SKONCENTRIŠETE DOK GLEDATE FILM, PRELEŽALI STE KORONU

Čuli smo do sada razne ludosti kada je reč o simptomima COVID-a 19. “Stručnjaci” su čak otišli i do tih granica da navode da su gasovi jedan od simptoma ali granice su tu da bi se probile zar ne?

Doktor i direktor Instituta za autoimune i reumatske bolest “Sejnt Džozef”, dr Robert Lahita, otkrio sasvim neočekivan simptom koji po njemu ukazuje da ste preležali koronu.

Kako on kaže najsigurniji način da utvrdite da li ste preležali koronu je, naravno, da proverite da li imate antitela u krvi, ali pored toga, i neki simptomi otkrivaju da je virus prošao kroz telo. Recimo, određen tip glavobolje može da bude znak preležane korone.

Naime, ako vam je teško da se koncentrišete dok gledate film, vrlo je moguće da je virus korona prošao kroz vaše telo.

“Pacijenti koji su preležali kovid imaju poteškoće da odlgedaju film. Koncentracija im je loša, ponekad veoma dugo nakon što su preležali virus”, kaže on.

Pored toga, ukoliko ste imali simptome slične prehladi, koji su trajali dve nedelje ili duže, vrlo je verovatno da je u pitanju bila korona. Kod onih koji su preležali virus, takođe se javlja i ekstreman umor, koji ponekad traje mesecima.

Znači ako ne možete da se skoncentrišete dok gledate najgore izlive kinematografije u vidu domaćih filmova ili serija koje se svakodnevno prikazuju na tv-u preležali ste koronu, samo nam još fali dokaz pa da možemo da idemo u kafanu i da se koncentrišemno dok nazdravljamo, nema veze, radićemo to kući, jeftinije je i biraš goste.

OSTANITE U TOKU, IZBEGNITE CENZURU I PRAĆENJA! PRIDRUŽITE SE NAJPOPULARNIJEM TELEGRAM KANALU U REGIONU! ČEKAMO VAS, VAŠA NULTA TAČKA!

NultaTačka/Mondo