Srbija Sve vesti

I POČELO JE! VUČIĆ DIREKTNO OPTUŽIO NEVAKCINISANI DEO POPULACIJE! ,,PREKINITE S GLUPOSTIMA, UBIĆETE NEKOG”

Kao što je osnivač i glavni urednik produkcijske kuće Nulta Tačka, Mario Bojić pričao i pisao, po ko zna koji put se to i ostvarilo.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Već nekoliko meseci vazduh u Evropi ali naravno i u Srbiji, smrdi na svaljivanje krivice na nevakcinisane ili kako ih popularno vlast u Srbiji zove, antivaksere.

Danas je i sam predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić to potvrdio u toku razgovora sa novinarima kada je osuo paljbu na veći deo stanovništva Srbije.

On je najpre apelovao na lekare da što pre preporuče da li je i kada potrebno da se krene sa davanjem treće doze vakcine protiv koronavirusa i pozvao građane da se vakcinišu jer broj novozaraženih sve više raste.

PORUČITE MAJICU ZA SEBE ILI VAMA DRAGU OSOBU KOJA MISLI SVOJOM GLAVOM! SAMO U BUNKER SHOPU!

Nameru države da započne imunizaciju trećom dozom vakcine za kovid umesto Kriznog štaba i Ministarstva zdravlja saopštio je predsednik Republike.

„Nemamo problem sa vakcinama, samo vas molim da vi donesete odluku kad idemo na treću dozu. Da li se vakcine mešaju ili ne? To mora struka da kaže. I da zamolim one ljude koji se nisu vakcinisali. Ne znači da se nećemo razboleti, ako se vakcinišemo, ali imaćemo 95 odsto više šanse da preživimo“, kazao je predsednik Srbije.

Nakon toga krenuo je oštar napad na nevakcinisanu populaciju:

„Ali, vas kao Boga molim da razumete da se nama, koji smo vakcinisani, nije desilo ama baš ništa. Prekinite da govorite gluposti o čipovima jer kada tu priču pričate nekoga ćete da ubijete tom pričom“, rekao je Vučić verovatno ne znajući da je teorija o čipovima bila početna teorija kojom su se vodili mnogi ali da je danas nakon nekoliko desetina studija dokazano da ljudi imaju pravo da budu zabrinuti kada je reč o ekperimentalnim vakcinama protiv COVID-a 19.

SVI ONI KOJI ĆUTE DOK ,,VLAST” U SRBIJI SA NJIHOVIM MEDIJIMA PRAVI PODELU U NARODU ZBOG VAKCINA, JEDNAKO SU KRIVI! SLEDEĆI NIVO JE: ,,TI SI KRIV ŠTO JE NEKO UMRO”

Vučić se nadovezao sa komentarom o obaveznoj vakciniaciji te se ponovo požalio kako ne može trenutno da podrži te mere: „U ovom trenutku ne mogu da podržim diskriminatorne mere što ne znači da nećemo imati izbora nego da to uradimo negde u budućnosti“, kaže predsednik Vučić.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”