Sve vesti Svet

Isplivale Interne poruke zaposlenih na Tviteru: Evo kako se dogovaraju koga će da cenzurišu

Isplivale Interne poruke zaposlenih na Tviteru: Evo kako se dogovaraju koga će da cenzurišu

Konzervativni Tviter nalozi padaju kao muve. Upravo danas, Allie Stuckey je uklonjena sa Tvitera zbog „izražavanja mržnje“. Njen zločin? Ona je kritikovala Fox News zbog proslave promene pola deteta. U njenom tvitu nije bilo mržnje. Ona nije uznemiravala nikoga. Ona svakako nije pozivala na nasilje. Ona se samo protivila.

To je sve što je potrebno da vas ukinu.

Projekat Veritas je nedavno razotkrio pristrasnost Tvitera sa tajnim video snimkom zaposlenog koji priznaje da cenzuriše konzervativce. Ali zaista nam nisu bili potrebni snimci skrivenih kamera. Njihova pristrasnost je očigledna. Trebalo bi se baš potruditi da se to ne vidi.

“Doživeli smo to iz prve ruke. Počelo je u aprilu kada smo dobili dve uzastopne suspenzije. Nakon tih suspenzija, levica se ohrabrila. Znajući da želim da ostanem anoniman, krenuli su u misiju da me razotkriju u nadi da će me zastrašiti u tišini. Ovo je kulminiralo time što me je Tejlor Lorenc prozvao u Vašington postu”.

“Instagram je takođe ušao u cenzuru. Oni su „greškom“ onemogućili naš nalog i vratili ga nakon što su shvatili svoju „grešku“. Linktree nas je suspendovao takođe”.

“Prošle nedelje smo dobili treću suspenziju na Tviteru zbog objavljivanja letaka o događajima parade ponosa. Napravio sam „mega drag tred“ koji je dokumentovao nagli porast takvih događaja koji privlače decu. To je uznemirujući trend; Levica je postala opsednuta osiguravanjem da vaš četvorogodišnjak ima pristup muškarcima obučenim kao žene dok provokativno plešu za gotovinu. Činilo se da je činjenica da sam primetio – i skrenuo pažnju na to koliko je ovaj trend zaista rasprostranjen – pokrenula levicu. Uticajni nalozi na Tviteru počeli su da traže moju suspenziju dok su me etiketirali kao „domaćeg teroristu“.

Donji Slack razgovor između zaposlenih na Tvitter-u dogodio se danas, i odražava neke od optužbi koje su nam uputili aktivisti krajnje levice. To je sa nama podelio zaposleni na Tviteru, koji želi da ostane anoniman. Proverili smo imena i slike zaposlenih pre nego što smo ih prikrili.

Postoji nekoliko tvipova (tako se zaposleni na Tviteru nazivaju) uključenih u ovu razmenu. Kao što vidite, oni vagaju prednosti i nedostatke naše zabrane. Jedan od njih izražava zabrinutost da će zabrana samo potvrditi optužbu da je Tviter pristrasan protiv konzervativaca.

“Zanimljivo je spominjanje Trampovog „uspešnog” deplatformisanja. Trajno je zabranjen zbog podsticanja na nasilje — ista optužba za koju se Levica nada da će biti opravdanje za naše deplatformisanje”.

Tada se javlja zabrinutost oko povereničkih obaveza, ali ultra-budni tvip uzvraća: „Kako se usuđujete da iznosite povereničke dužnosti dok se trans osobe bukvalno brišu sa lica zemlje!“ Kao dobar mali saveznik, ukoreni tvip se izvinjava i obećava da će u budućnosti biti bolji.

Možda je najzanimljivije kako ponavljaju iste fraze koje čujemo od ekstremno levičarskih aktivista. Nema debate o tome da li smo mi zapravo teroristi, koji želimo da istrebimo celu LGBT zajednicu. Po njihovom mišljenju, to je tako. Oni zajedno sa ekstremističkim aktivistima veruju da postojimo „isključivo da bismo generisali ciljano nasilje nad marginalizovanim ljudima“. Jedina stvar o kojoj su voljni da raspravljaju je šta bi trebalo učiniti sa nama. Da li da nas sada kazne zbog ciljanog genocidnog nasilja ili čekaju povoljnije vreme?

Ali opet, nisu vam potrebne poruke koje su procurile da biste znali koliko su ovi ljudi pristrasni i vođeni agendom. Poruke samo potvrđuju ono što već svakodnevno vidimo svojim očima.

JESTIVI CRVI stižu u Srbiju- Ješćemo ih i bićemo SREĆNI?!

Nulta Tačka/LibsofTikTok