Sve vesti Svet

IZ KINE STIŽU PRETNJE UPUĆENE JAPANU! ZASUĆEMO VAS NUKLEARNIM BOMBAMA AKO POKUŠATE DA BRANITE TAJVAN (VIDEO)

Taipei (Tajvanske vesti)- Video koji je odbor komunističke partike Kine (CCP) objavio na u nedelju 11 jula pretnju da će ,,kontinuirano koristiti nuklearne bombe” protiv Japana ako Japan pokuša da se meša u kinesku invaziju na Tajvan.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

U nedelju je opštinski odbor KPK Baoji ponovo objavio videozapis na pltformi Xigua sličnoj Youtube-u.

U petominutnom videu koji je stvorio vojni komentatorski kanal ,,Lijun Taoule” (六 军 韬略), naroator poziva na nuklearne napade na Japan ako ta zemlja pokuša da odbrani Tajvan od kineskog napada.

Video počinje sa rečima da će ukoliko se Japan ,,usudi da interveniše silom” dok Kina ,,oslobađa” Tajvan, uslediti odgovor komunističke zemlje sveopštim ratom protiv Japana. U nejmu se navodi da će Narodnooslobodilačka vojska (PLA) prvo udariti nuklearnim bombama i nastaviti da ih koristi sve dok se Japan ne preda ,,po drugi put”.

Potom narator održava lekciju iz istorije o zverstvima koja su japanski vojnici počinili nad Kinezima u toku dva kinesko japanska rata i upozorava da će se ako izbije treći svetski rat, kineski narod ,,osvetiti i za stare i za nove rezultate”.

Originalni videozapis brzo je stekao preko 2 miliona pregleda ali je kasnije izbrisan. Pre brisanja, korisnii mreže objavili su ga na zapadnim platformama društvenih mreža kao što su Youtube i Twitter.

Video takođe tvrdi da će nakon poraza Japana Kina uzeti svoja četiri glavna ostrva sa još uvek nezavisnih prostora i staviti pod svoj nadzor.

MARIO ZNA OTKRIVA OPERACIJU ,,BLACKOUT WARFARE”! AMERIKANCI SE SPREMAJU ZA ,,POMRAČENJE”

Narator dodaje da će Okinawa biti odvojena od Japana, a njome će upravljati Kina ili od nje stvoriti nezavisnu državu. Video se završava obećanjem da će premijer Japana Yoshihidea Sugu biti kažnjen kao i bivši premijer Shinza Abe i zamenik premijera Aso Taroa te da će ih prisiliti da plate ratne odštete iz prošlosti.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”