Sve vesti Svet

IZRAELSKO MINISTARSTVO ZDRAVLJA: PRIRODNA INFEKCIJA COVID-om MOŽE DA PRUŽI BOLJU ZAŠTITU OD DELTA VARIJANTE NEGO VAKCINA?! 

Pisao Elena Vuk

Poslednjih nedelja Izraelski mediji postali su „fabrika“ priča koje se protive „službenoj naučnoj“ priči o vakcini protiv COVID-19.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Najnovija vest je da se Izrael dogovorio sa kompanijom Pfizer kako bi počeo sa raspodelom “pojačane” doze za najranjivije Izraelce, uprkos FDA-inom insistiranju da “nema dokaza” da je još jedna doza vakcine potrebna.

Sada je Izraelsko Ministarstvo zdravlja otkrilo da je bilo manje šansi da će broj pacijenata koji su bili zaraženi pre nego što su se ponovo zarazili tokom poslednjeg talasa pandemije izazvanog Delta varijantom biti ponovno zaražen od pacijenata koji su samo vakcinisani.

Ovo otkriće direktno je u suprotnosti sa istraživanjima Američkih stručnjaka poput dr. Faučija, zajedno sa Pfizerom i Modernom, koji su ranije insistirali da su antitela stvorena njihovim vakcinama snažnija od antitela proizvedenih prirodnom infekcijom (što je jedan od razloga zašto je čak i prethodno zaraženima zatraženo da se vakcinišu).

NASTAVLJA SE OBRAČUN SA NEVAKCINISANIMA! DIREKTORKA CDC-ja Rochelle Walensky: ,,OVO JE PANDEMIJA NEVAKCINISANIH”

Prema Izraelskim nacionalnim vestima, tokom najnovijeg talasa (koji je započeo još u maju) otkriveno je više od 7.700 novih slučajeva virusa. Međutim, prijavljeno je samo 72 potvrđena slučaja kod osoba za koje se znalo da su prethodno zaražene, to jest, manje od 1% novih slučajeva.

Otprilike 40% novih slučajeva, koji uključuju više od 3000 pacijenata, zaraženi su uprkos tome što su u potpunosti vakcinisani.

Prema tom broju, Izraelci koji su vakcinisani imali su 6,72 puta veću verovatnoću da se zaraze nakon vakcine, nego prirodnom infekcijom, sa više od 3000 od 5.193.499, ili 0,057%; Izraelaca koji su vakcinisani i zaraženi u najnovijem talasu zaraze izazvanom Delta varijantom.

Nesklad je zbunio stručnjake Ministarstva zdravlja, a neki kažu da podaci dokazuju viši nivo imuniteta koji pruža prirodna infekcija u odnosu na vakcinisane. Međutim, drugi ostaju neuvereni.

Izraelsko Ministarstvo zdravlja prethodno je procenilo da je efikasnost Pfizerove vakcine protiv COVID-a bila samo 64% u odnosu na Delta varijantu, što je pomoglo Pfizeru i njegovom partneru BioNTechu da razviju novu vrstu vakcine dizajniranu za zaštitu od varijanti uključujući Delta i Beta (varijanta koja je prvi put otkrivena na Jugu Afrika).

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”