Sve vesti Svet

Japanski tviteraš platio 15.000 $ da BI POSTAO ŠKOTSKI OVČAR: Hteo sam da postanem životinja i postao sam (VIDEO)

Japanski tviteraš platio 15.000 $ da BI POSTAO ŠKOTSKI OVČAR: Hteo sam da postanem životinja i postao sam (VIDEO)

Japanac je potrošio više od 15.000 dolara da ispuni “svoj san” o transformaciji u četveronožnu životinju.

Čovek, koji je trenutno poznat samo po svom korisničkom imenu na Twitteru Toco, potrošio je dva miliona japanskih jena (15.700 dolara) da stvori realističan, grubi kostim škotskog ovčara u kojem bi mogao da živi.

Video koji je ovaj čovek podelio na Twitteru prošlog mEseca od tada je pregledan preko 1,7 miliona puta. Na snimku se vidi kako se muškarac valja po zemlji u svom odelu škotskog ovčara i pokazuje na kameru svojom “šapom”.

Toco takođe ima YouTube kanal putem kojeg dokumentuje isečke svog života u kostimu krzna. U opisu kanala je napisao: “Hteo sam da budem životinja, pa sam postao!”

Videozapisi na kanalu uključuju Tocoovo “samouvođenje”, transformaciju poput one koju imaju transrodne osobe, samo što je Toko transživotinja.

Postoje i video snimci Toca, obučenog u svoj kostim, kako pokušava da igra stoni tenis.

Kompanija koja stoji iza krzna, Zeppet, objavila je detalje kostima na svojoj web stranici . Zeppet je poznat po stvaranju modela i filmskih skulptura, prvenstveno za televiziju i film.

“Na zahtev kupca napravili smo model odela za pse. Po uzoru na škotskog ovčara, ono reproducira realističan izgled pravog četveronožnog psa”, napisali su iz kompanije.

Zeppetov Tviter nalog je takođe dokumentovao kako je konačno odelo za pse izgledalo iz više uglova.

Prema navodima kompanije, za proizvodnju kostima bilo je potrebno 40 dana.

U intervjuu za japansku medijsku kuću MyNavi, Toco je rekao da je odabrao kostim ovčara jer bi dugo krzno psa zaklonilo ljudske aspekte njegove figure.

“Želeo sam da izgledam poput škotskog ovčara jer izgleda stvarno kada ga obučem. Moje omiljene životinje su četveronožne, one su mi posebno slatke”, rekao je Toco. “Tako sam napravio kostim od škotskog ovčara, moje omiljene rase pasa.”

NultaTačka/Independent.co.uk