Sve vesti Svet Video

JOE ROGAN KAŽE DA BI MOGAO DA TUŽI CNN ZBOG PONIŽAVANJA I KLEVETE KOJE SU IZNELI O NJEMU NAKON ŠTO JE OTKRIO DA SE LEČIO IVERMEKTINOM(VIDEO)

Pisao Elena Vuk

“Pokušavaju zvučati kao da radim tako otkačeno sra*# koje je potpuno nedelotvorno.” Joe Rogan

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Kralj podcasta Joe Rogan zapretio je tužbom protiv CNN-a u jednoj emisiji ove nedelje, rekavši da mreža neprestano širi laži o tome kako uzima Ivermektin koji je namenjen za životinje, nakon što je CNN tvrdio da je to lek za konje protiv parazita, ali to nije slučaj.

“Moram li tužiti CNN? Smišljaju svakakva sra#*, rekao je Rogan tokom epizode The Joe Rogan Experience.

“Stalno govore da uzimam konjskog dewormer-a(lek za konje i druge životinje protiv parazita, koristi se rektalno).

 

Bukvalno sam to dobio od doktora. Ali CNN stalno ponavlja da uzimam konjskog dewormer-a. Moraju znati da je to laž ”, dodao je Rogan.

Roganu je propisan Ivermektin za lečenje simptoma COVID-a, zajedno sa monoklonskim antitelima, Azitromicinom, Prednizonom i intravenoznom injekcijom vitamina. Rogan kaže da mu je bilo bolje za tri dana.

Iako nije službeno odobren za lečenje COVID-a, lek se nalazi na listi esencijalnih lekova Svetske zdravstvene organizacije i odobren je od FDA kao antiparazitsko sredstvo.

SVETSKI POPULARAN VODITELJ DŽO ROGAN OBJAVIO VIDEO U KOJEM JE OTKRIO DA SE REŠIO COVID-a 19 ZA TRI DANA LEČEĆI SE IVERMEKTINOM I REGENOROM

“Ono što nisu istakli je da sam se izlečio i da mi je bolje”, rekao je Rogan. “Pokušavaju zvučati kao da radim tako otkačeno sra*# koje je potpuno nedelotvorno. CNN je govorio da sam distributer dezinformacija. ”

“To je američka kompanija”, rekao je Rogan o proizvođaču Merk. “Dobili su Nobelovu nagradu 2015. za upotrebu kod ljudi”, nastavio je on, dodajući “Više doktora mi je reklo da ga uzmem.”

DVA DANA NAKON ŠTO JE OBJAVIO DA IMA COVID I DA KORISTI IVERMEKTIN KAO TERAPIJU, POZNATI VODITELJ DŽO ROGAN NEGATIVAN NA TESTU!

Roganov gost Tom Segura primetio je da su ga preplavile poruke levičara u želji da se razbolim od virusa.

Rogan je odgovorio, napominjući da je činjenica da se tako brzo on oporavio je njihov “najgori slučaj”, dodajući “Oni su slabe kuč*#”.

Nulta Tačka/InfoWars