Sve vesti Svet

JOŠ 4 GODINE?! AMERIČKA ADMINISTRACIJA ĆE PODRŽATI REIZBOR GENERALNOG DIREKTORA SZO-a TEDROSA ADNAHOMA UPRKOS UMEŠANOSTI U TERORIZAM U ETIOPIJI

Ništa novo u administraciji sadašnjeg američkog predsednika Bajdena. Rehabilituju se i reizabiraju individue umešane u terorizam, kao i u dizanje panike u vezi sa virusom kovid. Zapravo, generalni direktor SZO Tedros, iza sebe nema ni malo čistu prošlost, koja očigledno ne smeta Bajdenu.

Po svemu sudeći izgleda da će korumpirani generalni direktor SZO Tedros Adhanom Ghebreyesus zadržati svoju poziciju u Svetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), uprkos povezanosti sa terorizmom i Kinom kada je u pitanju širenje lažnih vesti i naduvanih brojki, još od prve pojave Korona virusa.

Prvi put smo izveštavali o dr Tedrosu u martu 2020. godine. Tedros je bio visoki član vlade u Etiopiji koju je vodio teroristički režim. Tada se nekako katapultirao na vrh SZO gde je bio marioneta kineskog predsednika Xi Jinpinga. Onda kada je prvi put prijavljen COVID-19, Tedros je uplašio celi svet ludim pogrešnim predviđanjima o visokim stopama smrtnosti od COVID-19 virusa.

Pošto se istakao po dizanju panike kada je u pitanju COVID-19 virus, po svemu sudeći sada će se orijentisati na klimatske promene, pošto tu treba dodatno uneti zabunu i strah među ljude.

Pa s tim u vezi ne čudi što je Bajdenov režim podržao reizbor Tedrosa za generalnog direktora SZO. FOX News je objavio da će Bajdenovo oklevanje da predloži drugog kandidata omogućiti Tedrosu da ostane na čelu ukaljane organizacije.

Po svim izgledima Etiopljanin Tedros Adhanom Ghebreyesus ostaće šef Svetske zdravstvene organizacije gde će služiti svoj drugi mandat, nakon izveštaja gde ga ni jedna nacija neće osporiti, uprkos svojim kontroverznim rukovanjem kada je u pitanju COVID-19 pandemija i bliska veza i umešanost sa Kinom .

Posmatrači kažu, ukoliko je tačno da SAD nisu postavile protivkandidata, izgubile su veliku priliku za ostvarivanje uticaja. Rok za nominacije istekao je krajem prošlog meseca.

Bajden ponovo je stupio u vezu sa SZO-om na početku svog predsedništva nakon najave Trampove administracije da će prekinuti odnose SAD-a sa tom organizacijom. U to je vreme Tramp citirao postupanje WHO-a u vezi sa pandemijom, njenu navodnu prokinesku pristrasnost i kasnije neuspehe u sprovođenju reformi.

Ovde su stvari više nego jasne, Bajden postavlja ljude iz svoje administracije, tj.korumpirane pojedince koje i ne želi da smeni, jer su oni mnogo toga učinili kada je u pitanju propaganda u vezi sa kovid virusom. A ekipa koja dobija, po pravilu se ne menja. Pa se od Tedrosa najverovatnije očekuju nove akcije kada u žižu budu dospela pitanja u vezi sa klimatskim promenama.

NultaTačka/TheGatewayPundit