Sve vesti Svet

JOŠ JEDAN BIZARAN VIDEO U REŽIJI KLAUSA ŠVABA: NE PERITE ODEĆU – KAO VID BORBE PROTIV KLIMATSKIH PROMENA(VIDEO)

JOŠ JEDAN BIZARAN VIDEO U REŽIJI KLAUSA ŠVABA: NE PERITE ODEĆU - KAO VID BORBE PROTIV KLIMATSKIH PROMENA
Pisao Elena Vuk

Bizaran novi video globalističkog Svetskog Ekonomskog Foruma(SEF) naređuje građanima zapadnih zemalja da prestanu da peru odeću kako bi se borili protiv klimatskih promena, sledeći naredbe SEF-a da stanovništvo razvijenih nacija jede bube i odriče se svog poseda kako bi smanjili emisiju CO2.

Ova čudna poruka pojavila se na Twitter profilu SEF u nedelju ujutro.

Svetski ekonomski forum, kojim predsedava zloglasni “arhitekta” “Velikog Reseta” Klaus Švab, rutinski insistira da je smanjenje kvaliteta života prosečnih građana put napred za odvraćanje od klimatskih promena i navodne katastrofe.

Korisnici Twitter-a su izrazili svoje mišljenje, protivljenjem autoritarnosti SEF-a, jasno dajući do znanja da ne nameravaju funkcionisati kao seljaci kojima korumpirane i zlokobne elite upravljaju u bolesnoj viziji budućnosti ove uvrnute(blaga reč za SEF) organizacije.


Neki su primetili da se sam koncept izbegavanja pranja odeće primjenjuje gotovo isključivo na “klasu laptopa” sa belim kragnama, dok će radnici sa plavim kragnama koji su zaposleni na teškim poslovima koji će se verovatno suočiti sa ozbiljnim zdravstvenim posledicama ako stalno nose prljavu, zaprljanu i oznojanu odeću.


Kao akutna ironija, globalistički milijarderi i neoliberalni političari rutinski koriste privatne avione da lete na godišnju konferenciju organizacije u Davosu, ispuštajući više CO2 u životnu sredinu nego što to čini prosečna porodica za godinu dana pranja veša. Svetski ekonomski forum se dosledno borio protiv planova koji uključuju ukidanje pogodnosti i privilegije za milijardere i elite, nadajući se da će se politika zaštite okoline fokusirati isključivo na oduzimanje osnovnih prava građana za koje smatraju da su ispod njih.

Nulta Tačka/BigLeaguePolitics