Sve vesti Svet

JOŠ JEDNA TEORIJA ZAVERE NIJE TEORIJA! AMERIČKI UNIVERZITET VEĆ GODINAMA SAKUPLJA ORGANE OD POBAČENIH FETUSA NACIONALNIH MANJINA

Istraživači sa Univerziteta u Pitsburgu dobili su najmanje 2,7 miliona dolara od strane federalnih fondova za proučavanje fetalnih organa i uzimanja uzoraka od pobačenih beba iz grupe manjinskog stanovništva, govore dokumenti objavljeni u utorak.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”

Nacionalni instituti za zdravlje nadziru eksperimente na fetalnom tkivu na Univerzitetu u Pitsburgu od 2015. godine.

Za konkretnu studiju o kojoj pišemo, zahtev za dodelu bespovratnih sredstava precizirao je da polovina uzoraka mora da potiče od pobačenih fetusa nacionalnih manjina, uključujući 25 posto žena Afroamerikanki, prema dokumentima do kojih je došao Centar za medicinski napredak u Judical Watch.

,,Projekti koje finansiraju Nacionalni instituti za zdravlje moraju da osiguraju odgovarajuću uključenost žena i manjina”, rekao je u četvrtak za Fox News, David Seldin, pomoćnik prorektora za vesti univerziteta. ,,Oni bi takođe trebalo da osiguraju da distribucija studije odražava populaciju potrebnu za postizanje naučnih ciljeva studije.”

ZBOG NEKOLIKO OBOLELIH OD DELTA VARIJANTE KINEZI ZATVARAJU SVE! ZAPEČANJENE ZGRADE, PARKOVI, GRADSKI CENTRI

Iz Univerziteta u Pitsburgu rečeno je ,,da oni skupljaju fetalne maramice preko 10 godina …. uključujući jetru, srce, mozak, noge, bubrege, materice i bešike” zarad istraživanja i razvoja.

Osnivač i predsednik CMP-a David Daleiden u utorak je zbog ovog saznanja uputio kritike ka univerzitetu.

,,Ovo je samo jedan od brojnih eksperimenata sa univerziteta u Pitsburgu sa pobačenom decom i sve ovo izgleda kao epizoda Američka horor priča”, rekao je Daleiden. ,,Organi su trebali odmah da reaguju kako bi sproveli one koji vrše eksperimente pred lice pravde.”

Već godinama se priča o ovoj temi i svaki put kada se o njoj pričalo, oni koji su pričali bili su okarakterisani kao teoretičari zavere. Uvereni smo da ste i vi sami prestali da brojite koliko puta su otkriveni njihovi planovi a oni su sigurno već odavno prestali da broje koliko puta nad nečijim telom eksperimentisali.

UKOLIKO ŽELITE DA DOĐETE DO SLOBODNIH, PROVERENIH I ZABRANJENIH INFORMACIJA, PRATITE REDAKCIJU NULTE TAČKE NA TELEGRAMU – ,,Nulta Tačka – Telegram kanal”