Sve vesti Svet

KADA SE FAUČI ODLUČI NA PENZIJU IMAĆE 350.000 DOLARA GODIŠNJE – ŠTO BI BILA NAJVEĆA PENZIJA U ISTORIJI AMERIČKE VLADE

KADA SE FAUČI ODLUČI NA PENZIJU IMAĆE 350.000 DOLARA GODIŠNJE - ŠTO BI BILA NAJVEĆA PENZIJA U ISTORIJI AMERIČKE VLADE
Pisao Elena Vuk

Dr. Entoni Fauči je na saveznom platnom spisku već 55 godina i trenutno ne planira da se penzioniše, ali kada to učini, nova analiza evidencije direktora Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti(NIH) pokazuje da će dobiti najveću penziju u SAD istorija vlade.

“Naši revizori na OpenTheBooks.com procenjuju da bi godišnja penzija Faučija premašila 350.000 dolara. Nakon toga, njegova penzija i beneficije će nastaviti da rastu kroz godišnja prilagođavanja troškova života. Fauči ima 55 godina radnog staža kao federalni službenik,” izveštava Adam Andrzejewski, osnivač i predsjdnik fondacije sa sedištem u Ilinoisu koja se hvali objavljivanjem “svakog novčića u realnom vremenu” državne potrošnje na svim nivoima u Sjedinjenim Državama.

Faučijeva karijera započela je u Nacionalnom institutu za zdravlje 1966. godine, kao dio intramuralnog istraživačkog programa poznatog kao Žute Beretke. Zatim, nakon što je 18 meseci služio kao glavni rezident u njujorškoj bolnici Cornell Medical Center, Fauči se vratio u NIH kao vrhunski istraživač. Godine 1984. Fauči je imenovan za direktora NIAID-a, što je njegov sadašnji posao. NIAID je deo NIH-a.

“Drugu godinu zaredom, Fauči je bio najplaćeniji federalni službenik, i prešišao je sa zaradom predsednika Amerike, generale sa četiri zvezdice i otprilike 4,3 miliona svojih kolega. Kao direktor Nacionalnog instituta za alergije i infektivne bolesti (NIAID), Fauči je zaradio 434.312 dolara u 2020., poslednjoj dostupnoj godini, u odnosu na 417.608 dolara u 2019.”, rekao je Andrzejewski.

POGLEDAJTE! NAJNOVIJI VIDEO IZ BUNKERA – MARIO ZNA i SAŠA RADULOVIĆ- Sledi ekonomska kriza, deo njihovog plana- Mediji ćute o referendumu

Nulta Tačka/InfoWars