Sve vesti Svet

KADA SE PALI ALARM?! 2.620 MRTVIH BEBA U VAERS-ovom IZVEŠTAJU NAKON VAKCINACIJE PROTIV COVID-a 19! ZA 11 MESECI VIŠE FETALNIH SMRTNIH SLUČAJEVA NEGO ZA 30 GODINA

Smrtnost fetusa nakon vakcinacije trudnica protiv COVID-19 i dalje raste, jer je sada prijavljeno 2.620 smrtnih slučajeva fetusa u VAERS (Sistem za izveštavanje o nuspojavama vakcine).

Kada izvršimo potpuno istu pretragu u VAERS i izuzmemo vakcine protiv COVIDA-19, nalazimo 2.225 smrtnih slučajeva fetusa nakon SVIH vakcina datih trudnicama u poslednjih 30+ godina.

Trenutno smo na korak da vidimo ukupno 2.838 zabeleženih smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcinisanja protiv COVIDA-19, dok je godišnji prosek zabeleženih smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcinacije trudnica u poslednjih 30 godina u proseku 74 fetalne smrti godišnje.

Prošlog meseca (oktobar 2021.) New England Journal of Medicine je priznao da je originalna studija koja je opravdala CDC i FDA u preporuci vakcina trudnicama bila pogrešna.

Od tada su istraživači na Novom Zelandu sproveli novu studiju o originalnim podacima i zaključili:

Ponovna analiza ovih brojki ukazuje na kumulativnu incidencu spontanog pobačaja u rasponu od 82 % (104/127) do 91 % (104/114), 7-8 puta više od rezultata originalnih autora.

CDC i FDA preporučili su vakcine za trudnice, iako tačna analiza originalnih podataka pokazuje da će 82 % do 91 % trudnica doživeti pobačaj ako je njihovo nerođeno dete mlađe od 20 nedelja.

Ipak, CDC i FDA nastavljaju da preporučuju vakcinacije protiv COVIDA-19, koje sada uključuju i buster doze iz Pfizera i Moderne, što znači da se trudnici sada mogu ubrizgati 3 vakcine COVID-19 tokom trudnoće (ako traje dovoljno dugo).

Od 2.620 smrtnih slučajeva fetusa u VAERS nakon vakcinacije COVID-19, 2.015 ovih fetalnih smrtnih slučajeva usledilo je nakon Pfizer inekcija, a 689 nakon inekcija Moderne.

VAERS je pasivni sistem o kojem se jako malo izveštava. CDC i FDA nikada nisu sproveli studiju kako bi utvrdili šta je ovaj nedovoljno prijavljeni faktor, ali nezavisni naučnici jesu, a mi smo ranije objavili analizu koju je sprovela dr. Jessica Rose, koja je utvrdila da bi konzervativni faktor koji je nedovoljno prijavljen bio X41.

To znači da je do sada verovatno bilo najmanje 107.420 smrtnih slučajeva fetusa nakon vakcina COVID-19. I koliko će od ovih žena moći ponovo da zatrudni?

Kako ovo nije glavna vest??

A sada se Škotska javlja da prepozna ovaj nagli porast smrtnosti novorođenih beba i pokrenuta je istraga kako bi pokušali otkriti zašto toliko novorođenih beba umire.

The Hearld u Škotskoj izveštava a Nulta Tačka je ovu vest prenela prva: Pokrenuta je istraga o porastu smrtnosti novorođenih beba u Škotskoj. Ograničenja kontrole i upozorenja osmišljena su tako da se timovi za javno zdravlje obaveste kada se neonatalna, mrtvorođena ili druga smrtnost novorođenčadi dogodi na neočekivano visokim ili niskim nivoima koje možda nisu slučajne.

Iako stopa varira iz meseca u mesec, cifra za septembar – 4,9 na 1000 živorođenih – je u rangu sa nivoima koji su poslednji put viđeni kasnih 1980-ih. Javno zdravstvo Škotske (PHS), koje je jedno od tela koje trenutno istražuje skok, saopštilo je da činjenica da je gornja kontrolna granica prekoračena “ukazuje da postoji veća verovatnoća da postoje faktori izvan slučajnih varijacija koji su možda doprineli broju smrtnih slučajeva koji su se dogodili.”

Mislite li da će ti službenici javnog zdravlja u Ujedinjom Kraljevstvu smatrati da su vakcine COVID-19 koje se ubrizgavaju trudnicama potencijalni uzrok?

Ozbiljno sumnjam u to, ali Pfizer i Moderna mRNA vakcine se takođe koriste u UK, zajedno sa vakcinom AstraZeneca, i čista je ludost ne smatrati da su ove eksperimentalne vakcine povezane sa ovom smrću novorođenčadi, a to se trebalo dogoditi mesecima ranije!

Evo video izveštaja koji smo napravili prošlog meseca sa nekim veoma nesrećnim jezivim primerima šta ove vakcine rade nerođenim bebama:

NultaTačka/Logično/Medalerts