Sve vesti Svet

Kadirov se obratio odbeglim Čečenima i muslimanima u Nemačkoj: Kukavice koje su se prodale za takozvana LGBT prava

Kadirov se obratio odbeglim Čečenima i muslimanima u Nemačkoj: Kukavice koje su se prodale za takozvana LGBT prava

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov se obratio stanovnicima te ruske republike koji su otišli ​​u inostranstvo, koji „sebe nazivaju braniocima Čečena”. On je objavio video snimak obraćanja na čečenskom jeziku na svom Telegram kanalu.

Kadirov je odbegle Čečene nazvao kukavicama koji su u teškom trenutku napustili republiku i „prodali se za takozvana LGBT prava i takozvanu slobodu evropskog govora“.

On je istakao da je Čečenska Republika neodvojivi deo Rusije.

„I koliko god begunci bili nervozni, i ma kako ih sponzorisao Zapad, i ma kako im isprali mozak od strane psihologa iz Pentagona, to će se upravo dogoditi. Mi Čečeni smo slobodan narod u Rusiji“, rekao je Kadirov.

On je dodao da su njeni stanovnici sami odlučili da budu deo Rusije i da je brane.

„Pokušajte da nam ovo odmah uzmete, ako je ostalo išta muško u vama!“ zaključio je čečenski predsednik.

ILON MASK: Starlink je sada aktivan na svih 7 kontinenata

Kadirov je ranije oštro osudio akciju sa podizanjem LGBT zastave nad džamijom u Nemačkoj. On je rekao da ne razume kako imami ove svetinje sebe mogu nazivati muslimanima.

„Kako su imami uopšte, a i čitav islamski deo stanovništva Nemačke, dopustili ovu akciju diskreditovanja naše vere bez glasne, rezonantne reakcije?! Jeste li potpuno izgubili razum na talasu permisivne evropske demokratije?“ protestovao je on.

Nulta Tačka/SrbinInfo