Sve vesti Svet

KAMIONDŽIJE ŠIROM PLANETE UJEDINJUJU SE U KONVOJIMA PROTIV MEDICINSKE TIRANIJE

KAMIONDŽIJE ŠIROM PLANETE UJEDINJUJU SE U KONVOJIMA PROTIV MEDICINSKE TIRANIJE

50.000 vozača kamiona se kreće ka Otavi, kanadskoj prestonici, a očekuje se da će stići već u subotu, i mogli bi da obore svetski rekord za najduži konvoj. Nazvani “Konvoj slobode”, vozači kamiona se protive nalozima o obaveznoj vakcinaciji savezne vlade za prekogranične aktivnosti i inspirisali su druge širom sveta.

Vozači kamiona od Kanade do SAD, Australije i Evrope udružuju se u protestima širom sveta protiv prisile u javnom zdravstvu od strane njihovih vlada, posebno prinudne obavezne vakcinacije.

 

Očekuje se da će se konvoji slobode iz Amerike u subotu pridružiti desetinama hiljada kamiondžija u Otavi kako bi naveli vladu da ukine prekogranične COVID pasoše.

Grupa na Fejsbuku u Australiji pod nazivom „Zvanični konvoj za Kanberu 2022.“ ima više od 66 hiljada članova i priprema konvoj koji će stići u prestonicu do 31. januara u znak protesta protiv obavezne vakcinacije.

MEDICINSKA SESTRA UZBUNJIVAČ: KLINIKA DECI DAVALA NEADEKVATNU MEŠAVINU KOVID VAKCINA

Više konvoja širom Evrope se organizuje upravo u ovom trenutku koji će neodređenog datuma stići u Brisel. Telegram grupa sa više od 14.500 članova okuplja konvoje širom kontinenta da se sastanu u prestonici.

Evropski konvoj je za to da nema vakcinalnih pasoša, medicinskog aparthejda i da čitav niz evropskih zvaničnika podnese ostavke.

Da li su konvoji kamiondžija u toku u Italiji?

I Brazilu?

To je jasno i jednostavno, i kako je nedavno rekao poznati podkaster Džo Rogan, „Kanada se pobunila“.

Donacija Nulta Tačka

Čak i najbogatiji čovek na svetu, Ilon Mask, javio se juče i rekao da podržava kanadske kamiondžije svojim 71,8 miliona pratilaca.

Kurs bi se mogao preokrenuti jer su kamiondžije srce svake ekonomije, a pobuna među ovim grupama ljudi može dovesti svetske ekonomije u recesiju.

Možda će se vlade probuditi sa snagom kamiondžija jer se pokret širi kao šumski požar širom sveta i mogao bi biti ono što je potrebno da bi se povratila neka medicinska sloboda i barem da se obustavi prinudna vakcinacija.

NE PROPUSITE NOVU PREMIJERU INTERVJUA IZ BUNKERA

Nulta Tačka/ZeroHedge