Sve vesti Svet

KANADSKI SVEŠTENIK ARTUR PAVLOVSKI PONOVO UHAPŠEN ZBOG KRŠENJA DRAKONSKIH PRAVILA COVID-a(VIDEO)

KANADSKI SVEŠTENIK ARTUR PAVLOVSKI PONOVO UHAPŠEN ZBOG KRŠENJA DRAKONSKIH PRAVILA COVID-a

Kanadske vlasti su ponovo uhapsile pastora Artura Pavlovskog na strani autoputa zbog nepoštovanja drakonskih pravila COVID-19.

Video hapšenja u subotu uveče prikazuje grupu policajaca iz Kalgarija kako savladavaju Pavlovskog u Alberti, anti-covid sveštenika, na autoputu u stilu SWAT-a.

„Ti gestapo nacista!“ Pavlovski je vikao dok je pao na kolena u znak protesta. “Ti si nacista, uradi to u nacističkom stilu.”

Jedan od maskiranih policajaca je frustrirano podigao ruke na Pavlovskog koji je ispoljio građansku neposlušnost tako što se “pravio mrtav” umesto da voljno odlazi sa njima.

Osnivač Rebel News-a Ezra Levant istakao je da su policajci Pavlovskog nazivali „kriminalcem“ tokom njegovog hapšenja uprkos tome što nije optužen ili osuđen za zločin.

„Jedan policajac je mislio da je ponizio Natanijela, Arturovog sina koji je snimio hapšenje. N. kaže, ‘nema kriminalaca za hvatanje danas?’ Policajac Mur kaže, ‘samo on’. Ali Artur nije zločinac. Nije optužen niti osuđen za krivično delo. To je kleveta. I to pokazuje zlonamerni rad policije“, primetio je Levant u nedelju.

Nekoliko policajaca je na kraju odnelo Pavlovskog do jednog od svojih vozila.

Ovo dolazi nakon što je Pavlovski postigao veliku sudsku pobedu protiv vlade kada je Apelacioni sud Alberte oborio vladine bizarne sankcije protiv Pavlovskog primoravši ga da pročita pozitivnu poruku o vakcinama protiv COVID-a.

Pavlovski je ranije uhapšen na strani autoputa zbog COVID-a, pošto je postao meta Kanadske vlade otkako je COVID-19 preuzeo kontrolu početkom 2020.

Sveštenik koji je rođen u Poljskoj nekoliko puta je postao poznat na mrežama jer je prkosio naredbama o zatvaranju da se zatvori njegova crkva, ponižavajući policiju „Gestapoa“ u tom procesu.

Nulta Tačka/InfoWars