Sve vesti Svet

KAŽNJENI SA PO 3.600 DOLARA JER SU SAMO NA JEDAN MINUT NAPUSTILI KARANTIN

KAŽNJENI SA PO 3.600 DOLARA JER SU SAMO NA JEDAN MINUT NAPUSTILI KARANTIN

Par radnika na Tajvanu dobilo je visoke kazne jer su se iskrali da kupe grickalice.

Tajvanske zdravstvene vlasti su kaznile par indonezijskih ribara sa 100.000 NT$ (3.610 USD) jer su napustili hotelske sobe u karantinu na nešto više od jednog minuta.

Muškarci su stigli na Tajvan avionom 15. novembra 2020. i prijavili se u karantinski objekat. Uveče 22. novembra napustili su svoje sobe da kupe hranu.

PREMINUO EPISKOP ŠABAČKI LAVRENTIJE! HVALIO I PROMOVISAO VAKCINU, GOVORIO DA BUDEMO POSLUŠNI

Kada su ušli u predvorje hotela, osoblje im je reklo da se odmah vrate u svoje sobe, što su oni i uradili. Međutim, uprkos tome što su bili odsutni iz karantina samo nešto više od jednog minuta, ribari su kažnjeni od 100.000 NT$ (3.610 USD) od strane zdravstvenih vlasti, izveštavaju tajvanski mediji.

Pošto nisu platili na vreme, zvaničnici su u ponedjeljak objavili da duguju 270.000 NT$ (9.700$) za kazne i naknade za sobu. Njihov poslodavac je na kraju isplatio iznos u ime dvojice muškaraca.

Ostrvska država ima neka od najstrožih karantinskih pravila na svetu. 2020. objavljeno je da je radnik migrant sa Filipina kažnjen sa oko 3.500 američkih dolara jer je napustio svoju karantinsku sobu u Kaohsiungu na samo osam sekundi.

DANAS NE PROPUSTITE! MARIO ZNA NAJAVIO NOVO VELIKO OTKRIĆE 

NultaTačka/RT