Sve vesti Svet

Klaus Švab aminovao! Zelenski se danas obraća Svetskom Ekonomskom Forumu

Klaus Švab aminovao! Zelenski se danas obraća Svetskom Ekonomskom Forumu

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski koji se do sada samo nije obratio u Zvezdama Granda obratiće se danas putem video veze globalistima i globalističkim pijunima okupljenim na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

U središtu godišnjeg sastanka Svetskoga ekonomskog foruma (WEF) u Davosu će biti diskusije o ratu rat u Ukrajini, histeriji korona virusa i novoj agendi klimatskih promena koja će dominirati sastankom koji se održava uživo od ponedeljka do četvrtka, posle dve godine prekida zbog kovida-19, prenosi Frans pres.

Zelenski će koristiti ovu novu tribinu da traži od sveta da obezbedi Kijevu još pomoći kako finansijske tako i vojne.

Jedan broj ukrajinskih političkih zvaničnika otputovalo je u Švajcarsku da prisustvuju skupu lično. S druge strane Rusi su isključeni.

Za lidera Foruma u Davosu Klausa Švaba skup 2022. održava se u najprikladnijem trenutkuku i najvažniji je od kada je formiran Forum pre više od 50 godina.

Nova HISTERIJA- Za 24h SZO i Klaus Švab otvaraju VRATA PAKLA

„Agresija Rusije će biti viđena u istorijskim knjigama kao raspad poretka rođenog posle Drugog svetskog rata i Hladnog rata“, ocenio je on tokom brifinga ove nedelje. On je dodao da će Davos učiniti sve u svojoj moći da podrži Ukrajinu i njenu rekonstrukciju.

Američki predsednik Džo Bajden nije čekao Davos da potpiše, tokom zvanične posete Seulu, zakon koji je Kongres usvojio u četvrtak i kojim se daje paket pomoći od 40 milijardi dolara za podršku Ukrajini.

NultaTačka